Materac ważna kwestia jak nawet nie najważniejsza, może jak przyjdą goście to nie będzie to pierwsza rzecz, która rzuci im się w oczy, ale kręgosłup na pewno doceni i żona też na pewno zwróci uwagę. Mogę polecić Ci materace od firmy Dormeo, bo na ich materacach śpię i spisują się znakomicie. Mój model posiada piankę z pamięcią kształtu, która idealnie dopasowuje się do kształtu ciała. Jak między Tobą a żoną jest spora różnica wagowa to jest to bardzo funkcjonalne rozwiązanie, które ogranicza problemy. Trzeba przyznać, że taki materac to wydatek większego kalibru, ale z drugiej strony płatność można rozratować i nie wychodzi już aż tak źle. Moim zdaniem zdecydowanie warto.
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸
Gość: KrzysiekS praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
| |
offline Dormeo majster
|
[quote=AdidarMeble.pl]Jeżeli chodzi o aranżację sypialni
to nie może w niej |
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marko32 praktykant |
|
| |
offline SalonSnu.eu doświadczony
|
|
| |
offline Isiek fachowiec
|
Kilka pomysłów na nastrojowy wystrój sypialni znajduje
się tutaj: |
| |
offline malvina8 majster
|
Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju dodatków sypialnie takie jak poduszki ozdobne, narzuty, dobrze dobrane zasłony w stylu angielskim. Ostatnio kupiłam nową narzutę na sypialnie z https://designstyl.pl/narzuta-220x240/1093-na rzuta-220x240-dwustronna-eurofirany.html i nawet nie drogo zapłaciłam jak za narzutę 220/240/ . |
| |
Gość: hoghor praktykant |
Jeżeli nie macie pomysłu jak urządzić sypialnie i inne pomieszczenia w waszych domach to polecam wam się zgłosić do studia architektury wnętrz. Od siebie mogę wam polecić www.studioatre.pl Korzystałem z ich usług gdy wykańczałem swój dom i mogę potwierdzić że są świetni w tym co robią. |
|
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸