jak z mieszkaniami w kryzysie

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

21 października 2011, 13:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
jestem nowa na forum więc przepraszam jeżeli dam jakąś plamę ;)
Chciałam się co sądzicie o tym całym rozgłosie o kryzysie w Polsce co do nieruchomości, chciałabym kupić mieszkanie teraz, ale nie wiem czy się wstrzymać czy teraz kupić, co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2011, 14:32

wiesz co no trudno oceniać to bo nie jestem żadnym jasnowidzem ;) a nie pamiętasz jak było w poprzednim kryzysie? pytam bo ja nie pamietam hi hi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2011, 13:51

ja radze poczekac do kryzysu bo wtedy deweloperzy musza zlapac sie za kieszen no i jak nie zrobia promocji to zostana na lodzie

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2012, 09:59

Moim zdaniem nie ma co czekać. Jak już kryzys przyjdzie nikt dobrego kredytu nie dostanie - a to równie ważny aspekt. Ja jestem w trakcie załatwiania formalności do kredytu i kupna, teraz cześć deweloperów robi wyprzedaże mieszkań z poprzednich 'roczników'.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2012, 15:40

Zgadzam się z Ingą moim zdaniem to bardzo dobry moment na kupno mieszkania, zwłaszcza korzystne dla tych co mogą skorzystać z programu Rodzina na Swoim, bo tylko do końca 2012 roku a kryzys kryzysem i tak mieszkania schodzą, a ceny po nowym roku miały spaść, ale zobaczymy...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 17:21

To prawda, widzę w ofertach agencji nieruchomości więcej tanich mieszkań, ale też jest duża rotacja, bo te tanie są od razu wykupywane, a na ich miejsce pojawiają się nowe. Na zdrowy rozum - tylko czekać aż zaczną drożeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2013, 18:32

już nie ma RnS i Mieszkania dla młodych też prędko nie wejdzie, więc szukajcie wyprzedaży,promocji bo deweloperzy organizują fajne akcje

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2013, 19:40

Dobrze jest odwiedzac targi mieszkaniowe

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2013, 21:03

Fajne oferty ma teraz Deweloper SGI - Mieszkania Poznań. Inwestycja dosyć ciekawa i atrakcyjna cenowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2013, 12:20

Jeśli chodzi o samą inwestycję to radzę zainteresować się nieruchomości komercyjnymi - to na nich można zarobić najlepsze pieniądze. To nie jest przypadek, że hale magazynowe mają takie wyceny, to nie potrwa długo. Sądzę, że w ciągu kilku tygodni będziemy mieli do czynienia z poważnymi zmianami na rynku - z Jartomu znikają kolejne magazyny, ceny muszą ruszyć do góry.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 569

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >