offline Ridic777 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Petrus 22 praktykant
|
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
offline HubaBuba inżynier
|
|
| |
offline expertyza doświadczony
|
Bez względu na to czy zdecydujesz się na metodę tradycyjną czy szkieletową- najważniejsze są nakłady finansowe oraz ekipa budowlana. Jeżeli masz dość funduszy i solidną firmę wykonującą to wszystko będzie w porządku. Ja osobiście mogę polecić Dolnośląską Grupę Budowlaną- w dobrej cenie zbudujesz dom z prawdziwego zdarzenia. Więcej na stronie grupadolnoslaska.pl |
| |
offline pmonty doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Budowlaniec24 inżynier
|
To zależy od wielu czynników. Sama budowa sensu stricte
może trwać 2-3 miesiące przy dobrej ekipie. |
| |
offline mojdom-maniek.blogspot.com doświadczony
|
sporób na szybkie murowanie bardzo dobrym materiałemhttp://mojdom-maniek.blogspot.com/2011/04/spo sob-na-szybkie-murowanie-nowy.html |
| |
offline r.aleb doświadczony
|
|
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline Dariusz_JM kierownik
|
Jeśli planujemy postawić kilka, czy kilkanaście budynków
w swojej karierze budowlanej, to należy się bezwzględnie
„uwijać”. |
|
jak długo trwa budowa domu?...
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 310 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- Wybór baterii kuchennych i zlewozmywaka Liczba postów: 16 Grupa: Technologie... Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości baterii kuchennych to na pewno warto będzie sprawdzić ofertę przygotowaną przez Oltens, gdzie możliwości nie brakuje....
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 291 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- odpady Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Moim zdaniem, jeśli zastanawiasz się nad nowoczesnymi metodami zagospodarowania odpadów, technologia FuelCal może być odpowiedzią na Twoje potrzeby. To innowacy...
- Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 423 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...