offline cieciuch praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Roman doświadczony
|
Bejca nie jest zbyt dobrym pomysłem, po jej zastosowaniu na łączeniach poszczególnych jej warstw mogą pojawić się plamy. Poza tym bejcowanie sprawdzą się wyłącznie na małych powierzchniach, przy większych jest to czynność na tyle żmudna, iż mało kto ją stosuje. Lepiej zainwestować w profesjonalne lakiery i oleje z barwnikami (Eukula i Loba mają kolorowe lakiery do parkietów, oleje i olejo-woski). Stosując ich produkty bez problemu zmienisz kolor parkietu, jednocześnie zabezpieczając go. |
| |
Reklamy Google |
jak przemalowac parkiet?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 338 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 521 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...