hej, mam takie pytanie jak w temacie. namawiam męża żebyśmy zamontowali u siebie bramę automatyczną jednak on ma pewne wątpliwości, powiedzcie mi czy te bramy zimą, działają tak samo jak w porze letniej? czy są jakieś problemy z nimi? Chodzi mi oczywiście o prawdziwą zimową pogodę :wink:
Gość: Róża praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Lesław praktykant |
Gorąco polecam - sama wygoda |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Bielas praktykant |
Żywotność twojej bramy zależy od dobrych monterów, gdy są dobrymi specjalistami w dziedzinie bram automatycznych to cały system starczy ci na długie lata.:D Jeżeli chodzi o warunki pogodowe to w zasadzie nie powinno być różnicy. Mieszkam niedaleko warszawy i przy temperaturze spadającej grubo poniżej zera brama automatyczna działa bez zarzutów. Kupno jej jest jak najbardziej korzystnym zakupem. Serdecznie pozdrawiam |
| |
Gość: felek praktykant |
|
| |
Gość: markiza praktykant |
też mam taki zamiar zamontować bramę automatyczną, więc możecie jaśniej i dokładniej napisać mi jakie konkretnie problemy z nią są zimą, czy są kosztowne itp. a jaką konkretnie bramę proponujecie, jaka marka. A co do fachowców, to konieczność i zapewne w firmie, w której będzie kupowana brama mają taką usługę jak montaż :wink: ja myślę, że mimo wszystko zdecyduje się na tą bramę, tylko dobrej firmy :wink: |
| |
Reklamy Google | |
offline wujek76 doświadczony
|
|
| |
offline kamil11 praktykant
|
Mój brat ma u siebie bramę przesuwaną firmy Horrman ma ją drugi rok i jak do tej pory nie miał z nią żadnego problemu. Także myślę, że te bramy są trwałe i zima za dużo nie przeszkadza, jak ma działać to będzie działać a jak nie to nawet przy ładnej pogodzie zawiedzie... |
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline Mati doświadczony
|
|
| |
Gość: ser praktykant |
nie wiem ale strzelam tylko sprzedajesz napędy ? tak. |
|