offline ![]() AgregatyElem majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() majkale fachowiec
![]() |
Jeżeli masz wątpliwości jak wykończyć swoje mieszkanie to mogę Ci polecić firmę która zrobi to za Ciebie www.tetate.eu. Gdy skończą nie poznasz swojego lokum:) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Projektant_Komandor majster
![]() |
AgregatyElem, znam wnętrza kawalerek, gdzie wykorzystano takie od cienie jak fiolet, szarości i wcale nie wygląda to źle. Urządzenie mieszkania jest sprawą indywidualną, projektant ma podpowiedzieć możliwie najlepsze rozwiązania a nie narzucić całość koncepcji. To Ty decydujesz i Ty tam będziesz mieszkał. |
| |
offline ![]() AgregatyElem majster
![]() |
|
| |
offline ![]() poncjusz0 praktykant
![]() |
|
Ten post był edytowany przez poncjusz0 dnia: 24 sierpnia 2012, 14:48 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() connie kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() asdf doświadczony
![]() |
Może zastanów się nad stylem skandynawskim? |
| |
offline ![]() asdf doświadczony
![]() |
zajrzyj na stronę www.scandiconcept.pl |
| |
![]() Gość: kokospoko123 praktykant |
akurat z kawalerką jest ten ból, że łatwo można stracić przestrzeń... jeden głupi ruch i pomieszczenie zagracone. lepiej zlecić stworzenie projektu profesjonalistom, ja od lat podziwiam projekty n-design, całkiem ciekawe rozwiązania mają, podejrzewam że z kawalerki też zrobiliby cudeńko :) |
| |
![]() Gość: deszczowa praktykant |
|
|
jak urządzić kawalerkę?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Magazyn Liczba postów: 873 Grupa: Wykańczamy... Od siebie bym dodała, że jeśli chodzi o przechowywanie towarów w magazynach, to warto zainwestować w produkty ochronne, takie jak katowniki tekturowe. Świetne i...
- Sztukateria gipsowa Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio zrobiłam z mężem wizualizację nowej elewacji i rozważamy dodanie boni. Sądzę, że efekt będzie niesamowity! Jakie bonie elewacyjne będą dobrze wyglądać....
- Sklep internetowy Liczba postów: 241 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
- Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
- sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....