offline AgregatyElem majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Jeżeli masz wątpliwości jak wykończyć swoje mieszkanie to mogę Ci polecić firmę która zrobi to za Ciebie www.tetate.eu. Gdy skończą nie poznasz swojego lokum:) |
| |
Reklamy Google | |
offline Projektant_Komandor majster
|
AgregatyElem, znam wnętrza kawalerek, gdzie wykorzystano takie od cienie jak fiolet, szarości i wcale nie wygląda to źle. Urządzenie mieszkania jest sprawą indywidualną, projektant ma podpowiedzieć możliwie najlepsze rozwiązania a nie narzucić całość koncepcji. To Ty decydujesz i Ty tam będziesz mieszkał. |
| |
offline AgregatyElem majster
|
|
| |
offline poncjusz0 praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez poncjusz0 dnia: 24 sierpnia 2012, 14:48 | |
| |
Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
|
| |
offline asdf doświadczony
|
Może zastanów się nad stylem skandynawskim? |
| |
offline asdf doświadczony
|
zajrzyj na stronę www.scandiconcept.pl |
| |
Gość: kokospoko123 praktykant |
akurat z kawalerką jest ten ból, że łatwo można stracić przestrzeń... jeden głupi ruch i pomieszczenie zagracone. lepiej zlecić stworzenie projektu profesjonalistom, ja od lat podziwiam projekty n-design, całkiem ciekawe rozwiązania mają, podejrzewam że z kawalerki też zrobiliby cudeńko :) |
| |
Gość: deszczowa praktykant |
|
|
jak urządzić kawalerkę?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Wybór mebli do sypialni - łóżko, szafa, regał Liczba postów: 24 Grupa: Wykańczamy... Zadbaj o jakość swojego snu z łóżkiem https://wlodexmeble.pl/produkt/lozko-til ia-180x200/ od Włodex! To mebel, który łączy w sobie wygodę i estetykę, będąc idea...
- Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 186 Grupa: Wykańczamy... W sklepach jest wiele rozwiązań do wyboru, przy wykańczaniu mieszkania którą robiła pracownia Architektury Wnętrz ZACHPOMOR https://architekt.zachpomor.pl Porad...
- Okna do domu Liczba postów: 46 Grupa: Wykańczamy... Jaka firma jest najlepsza według was?
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....