Witam. Ciepło się robi także muszę się wziąć za ogrodzenie posesji. Niestety pojęcia nie mam czym najlepiej i to coś jaką ma mieć wysokość.Kwestią jest także to, że mieszkam w bliźniaku i się zastanawiam czy nie muszę mieć takiego samego ogrodzenia jak sąsiad zza ściany ... Moglibyście mi powiedzieć? A jeżeli nie muszę to co polecalibyście na wykonanie płotu? Zastanawiam się między drewnem a PCV, ew. jakąś siatką którą potem obłożyłbym matą. No i wysokość tego płotu. jaka by była optymalna? Z góry dziękuję za pomoc.
Gość: twid praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kobik doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
offline kobik doświadczony
|
|
| |
offline tusek doświadczony
|
W mojej okolicy sporo ziomków postawiło ogrodzenia z płotów ryflowanych. Szczerze mówiąc nawet nieźle to wygląda. przez takie ogrodzenie nikt nas nie podglądnie. Jak dobrze pójdzie to też sobie takie sprawię, już upatrzyłem sobie idealne z Andrewexu jeszcze tylko trochę kasy muszę zaoszczędzić:) |
| |
Reklamy Google | |
offline Jul-met.pl majster
|
|
| |
Gość: AmyMUG praktykant |
|
| |
offline jjusti18 fachowiec
|
Nie wiem... Ja tam postanowiłam zakupić płot drewniany i planuje do tego wykorzystać jeszcze impregnat do drewna zielony . Myślę, że taki płot będzie miał swój niepowtarzalny urok... Na pewno taki płot będzie miał swój urok. |
| |
Gość: KimMUG praktykant |
|
| |
Gość: JaneMUG praktykant |
|
|