jak zamalować zacieki na suficie?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

31 marca 2013, 12:08

Zgadzam sie: good 0 bad

witam mam problem z sufitem przebija mi smoła bo to jes zaraz kolo komina i nie wiem ja moge ja usunać zdarłem tynk i nałożylem knalfa i dalej to samo prosze o porade

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2013, 17:51

Do drewna to chyba z farb najlepiej kryje farba http://www.holzdur.com/ jest na prawdę skuteczna ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2013, 09:11

@rafik-1991

Szanowny Panie,

problem zacieków będzie powracał do czasu, gdy zostanie usunięta przyczyna ich powstawania. Skuteczną metodą powinno być wykonanie izolacji między kominem a sufitem, co zapobiegnie przebijaniu smoły. Po zastosowaniu izolacji, może Pan ponownie wykonać tynk, przy czym należy pamiętać o dokładnym zagruntowaniu powierzchni. Wysokiej jakości wyroby z tego zakresu znajdzie Pan w ofercie ACRYL-PUTZ® http://www.acrylputz.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2013, 01:37

Na smołę w kominie to tylko wkład metalowy/rura w kominie i po problemie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2014, 11:45

ja na zacieki stosuję farbę Śnieżka Plamy-Zacieki, dobrze kryje i nie chlapie przy malowaniu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2021, 10:19

browse tinder for free , tinder date
tinder online

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2021, 15:11

Użytkownik Gość: Leon3 napisał: Na smołę w kominie to tylko wkład metalowy/rura w kominie
i po problemie.

Pewnie, od tego trzeba zacząć, ale jak problem powrócił, to zrywanie czy kucie też będzie konieczne.

Na późniejszym etapie dobrze dobieraj też farby, jak widzisz - nie ma co oszczędzać, bo prędzej czy później to wyjdzie. Zobacz sobie produkty Sigma Coatings pod tym kątem.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2021, 07:53

tider , tinder dating app
browse tinder for free

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2021, 04:23

free military dating
free xxx dating

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19707 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 206

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >