Gość: helka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
offline cialko praktykant
|
Moim zdaniem trochę nie ma sensu robić własnoręcznie takie półki, bo przecież taniej wyjdzie, jak coś takiego się kupi w sklepie. Tutaj znalazłam fajne promocje http://meblopol.net/index.php?d=s2_kategorie&id_kategoria=11 6 jest tam mnóstwo półek i regałów za bardzo małe pieniądze. Zakup się chyba bardziej opłaci. |
| |
offline waclaw majster
|
Ja bym zrobił to z deski o wymiarach jakich chcesz, i
listwy metalowe do tego. Przewierciłbym w miejscu
łączenia listew (z prawej i lewej strony) do półki, a
drugą stronę listew- spłaszczoną i dopasowaną
przywierciłbym do ściany. |
| |
Reklamy Google | |
offline specjal majster
|
|
| |
Gość: Mikefruse praktykant |
|
| |
offline Emill majster
|
W tartaku mnóstwo jest odpadów, które można dostać za grosze i może tam zaglądnij? Potrzebujesz wycinarki czy coś w ten deseń do przycięcia i szlifierki do wygładzenia z drzazg. Potem robisz sobie projekt na kartce, w Auto Cad czy jak wolisz możesz posklejać z kartonów po towarze (do zdobycia w każdym sklepie) i przymierzyć do ściany. Polecane zawieszenie to za pomocą kołków rozporowych z zakończeniem typu hak. Na tyłach pułki montujesz zawieszki do kupienia w każdym metalowym sklepie. Elementy pułki skręcasz wkrętami do drewna. Ot cala filozofia. Ale jak to Twój pierwszy raz to się spocisz bosko. Za to szpan na najbliższe 10 lat |
| |
offline Michalina1985 majster
|
Ja kiedys miałam okazję współpracować z tartakiem z http://tartakjejkowice.pl/. Bardzo miło wspominam ta współprace. |
| |
Gość: babolec praktykant |
A ja polecam usługi tartaku www.trans-trak.com.pl. Drewno od nich to pewna jakość. Solidna firma, uczciwy i rzetelny sprzedawca. |
|
jak zrobić półki na książki?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- zamówienie online Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Hej, mam pytanko Czy ktoś może zamawiał narzędzia z tej strony https://merkurionsklep.pl/kategoria/narz edzia-i-akcesoria/ i ma może jakieś opinie? Przyjmę z w...
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...