jak zrobić tanio remont łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

13 lutego 2017, 21:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja wybieram tylko takie farby, które przejdą przez każdy test w moim domu. Mam syna,który ostatnimi czasy poczuł się do bycia chemikiem i robił już niezwykle wiele rzeczy ze ścianami, a przynajmniej to co na nich zostawało dało mi do myślenia. Znalazłem niedawno ten sklep z farbami i pigmentami do drewna http://www.pigmentologia.pl/ ,które cieszą się z tego co widzę dużą popularnością. Myślę ,że oni podołają wszystkim trudnościom.

Ten post był edytowany przez Artek1 dnia: 13 lutego 2017, 21:03
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 kwietnia 2017, 12:33

Łazienka jest chyba najtrudniejszym miejscem, jeżeli chodzi o sufit. Problemem jest nie tylko stała obecność wilgoci, ale także ryzyko zalania przez sąsiadów. Technologia sufitów napinanych, na szczęście radzi sobie doskonale z tak trudnym środowiskiem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 kwietnia 2017, 13:32

ja się nauczyłam jednego, ze jak chce się zrobić "po taniości" to lepiej od razu poprosić o pomoc ekipę, a nie zabierac się za remont samemu :) bo to zawsze wychodzi drożej :P a gdzie mieszkasz? w Krakowie jest dobra firma dd projekt. ma dobre opinie w necie z tego co widziałąm.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2017, 17:34

W sklepie www.alekafelki.pl mają bardzo atrakcyjne ceny płytek. Osatnio kupiłam w tym sklepie do kuchni płytki drewnopodobne i wszystko super wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2017, 00:17

Użytkownik Gość: krajanka napisał: ja się nauczyłam jednego, ze jak chce się zrobić "po
taniości" to lepiej od razu poprosić o pomoc ekipę, a nie
zabierac się za remont samemu :) bo to zawsze wychodzi
drożej :P a gdzie mieszkasz? w Krakowie jest dobra firma dd
projekt. ma dobre opinie w necie z tego co widziałąm.

Tak, potwierdzam, dd Projekt są naprawde świetni. Zatrudniłem ich do generalnego remontu domu i sprawdzili się bardzo dobrze. Nie trzeba zatrudniać osobnych fachowców od każdej rzeczy. Duża wygoda.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2017, 10:15

Tani remont łazienki to przede wszystkim kupno tańszych materiałów wykończeniowych oraz wynajęcie dobrej ekipy budowlanej- akurat na tym nie wart oszczędzać, bo potem będziesz narzekać na jakość i poziom remontu. Lepiej zrobić coś raz a za to solidnie.

www.My-house.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2017, 09:55

Myślę, że bez odpowiednich narzędzi takich jak na przykład te: https://www.stukpuk.pl/elektronarzedzia/wiert arki-i-wkretarki bardzo trudno wykonać remont, zwłaszcza jak chce się to zrobić samodzielnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 06:58

Narzędzia są drugorzędną kwestią, bo w praktyce mało kto decyduje się na samodzielny remont, bo to nie szukanie oszczędności a przyszłe koszty, warto jednak pozostawić to fachowcom, a taniej faktycznie można kupić, zamówić wszystkie materiały online.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2018, 22:31

Właśnie dlatego bardzo ważna jest wcześniej odpowiednio przygotowana hydroizolacja całej łazienki, ponieważ zabezpieczenie przed wilgocią jest jednym z najważniejszych aspektów, które na pewno w dłuższej perspektywie czasu z resztą jak widać opłaca się wykonać. Z mojego doświadczenia możesz sprawdzić systemy izolacji przeciwwilgociowych WaterBlock. Pod względem elastyczności, trwałości oraz zabezpieczenia przed korozją, karbonizacją betonu oraz ciężkimi warunkami atmosferycznymi nie mają sobie równych w swoim zakresie cenowym. Co ważne można również liczyć na pomoc ich ekspertów i fachowej obsługi podczas doboru oraz zakupu materiałów. Trzymam kciuki za skuteczną walkę i oby łazienka wyszła według Waszych marzeń i jak najdłużej tak piękna pozostała :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2018, 18:11

U nas jest na przykład bardzo dobra wentylacja w domu i dla tego o wilgoci nie ma mowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19592 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 220

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >