offline Solerro praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Gorni11k praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline sylwia222 praktykant
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Sławek majster
|
Na pewno sporo można oszczędzić na samych materiałach oraz elementach wyposażenia. Ja niedawno też robiłem remont łazienki i przyznam szczerze, że udało mi się sporo zaoszczędzić dzięki skorzystaniu ze sklepu http://viverto.pl/. Dzisiaj, jeżeli postępuje się w miarę rozsądnie, to za fajne pieniądze można w bardzo elegancki sposób urządzić łazienkę, jak i inne pomieszczenia. Polecam zainteresować się bliżej tematem płytek dekoracyjnych, które są bardzo ładne i solidne. Pozdrawiam. :) |
| |
Gość: michał.b praktykant |
musisz przejść się po marketach budowlanych mają teraz sporo promocji więc może znajdziesz jakieś interesujące płytki. Jeśli będziesz robił remont to musisz sprzątnąć gruz więc przydadzą ci się namiary do firmy http://www.kontenernagruz24.pl, która odbierze od ciebie odpady. |
| |
offline lawiana inżynier
|
Nie ważne czy to remont łazienki czy innego pomieszczenia, szczególnie ważna jest farba aby wybrać taką, która doskonale kryje. ja polecam kupić farbę https://www.dulux.pl/pl/produkty/dulux-easyca re-kuchnia-i-lazienka Najlepsza ochrona ścian w kuchni i łazience, dzięki technologii PROTECT. Farba hydrofobowa |
| |
offline Greig praktykant
|
Można zaoszczędzić kupując rzeczy powystawowe. Co do płytek, to warto się przejść po sklepach i marketach i spytać o końcówki materiałów. W ten sposób da się trafić na o wiele tańsze płytki. Wybór będzie mniejszy, ale jeśli nie jesteś zafiksowany na konkretnej wizji łazienki, to nie powinno to stanowić problemu. |
| |
offline zu_za majster
|
Można też większość zakupów zorbić przez internet- ta
często jest dużo taniej. |
|
jak zrobić tanio remont łazienki?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)