Gość: wojin praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:12 | |
| |
Reklamy Google | |
offline patyk3102 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: rafał8965 praktykant |
|
| |
Gość: kamil89757 praktykant |
|
| |
Gość: hatty praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: yetti34 praktykant |
|
| |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
offline patyk3102 inżynier
|
|
| |
offline buchu fachowiec
|
polowa z tych wypowiedzi to pracownicy firm, przeciez wystarczy zobaczyc po innych forach co sie pisze. wiekszosc wypowiedzi jest o dachowce. a koledzy tu pisza o tym ze blacha jest tansza. roznica w cenie sumarycznie jest znikoma bo obrobka blachy jest drozsza, izolacja jest drozsza i nie wspomne o kosztach eksploatacji. sam mam sachowke z braasa i jak mialem dylemat to znajomy dekarz mi wyliczyl |
| |
Gość: eston praktykant |
Nie rozumiem czemu się czepiacie, jak ktoś chce blache czy blachodachówkę to niech sobie ją zrobi :) Im będzie stukać i pukać a nie wam. Po co od razu tak narzekać i ludziom pisać takie rzeczy. Ja osobiście, jeśli ktos tą blachą jest zainteresowany to polecam popytac fachowców przed wyborem i decyzją, na pewno doradza co lepsze i wiem,że w takich miejscach jak [http://www.zblewski.pl/uslugi] to tez przycinają, gną , wykrawają blachy.. także full service ;) |
|
jaką blachę na dach wybrać
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...
- Dach Liczba postów: 2 Grupa: Robimy dach Zastanawiam się nad pokryciem dachu blachą, ale nie wiem, czy to dobre rozwiązanie. Jakie są plusy i minusy takiego materiału?
- Blacha trapezowa Liczba postów: 80 Grupa: Robimy dach Gdzie kupujecie takie blachy? Wskażcie proszę konkretne miejsca. Bardzo przydałyby mi się takie informacje. Potrzebuję szybko kupić trochę porządnej blachy. Uda...
- dachy płaskie Liczba postów: 7 Grupa: Robimy dach Szukając jednocześnie dobrej jakości materiałów do pokrycia dachu to polecam zwrócić uwagę na producenta Braas w przypadku których będziecie mogli liczyć na opc...
- Jak prawidłowo wykonać pokrycie dachowe z papy? Liczba postów: 10 Grupa: Robimy dach Jeżeli będziecie potrzebowali odpowiednich akcesoriów dachowych to polecam odwiedzić stronę producenta Braas , gdzie znajdziecie wszystko w tym również najszers...