Gość: wojin praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:12 | |
| |
Reklamy Google | |
offline patyk3102 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: rafał8965 praktykant |
|
| |
Gość: kamil89757 praktykant |
|
| |
Gość: hatty praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: yetti34 praktykant |
|
| |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
offline patyk3102 inżynier
|
|
| |
offline buchu fachowiec
|
polowa z tych wypowiedzi to pracownicy firm, przeciez wystarczy zobaczyc po innych forach co sie pisze. wiekszosc wypowiedzi jest o dachowce. a koledzy tu pisza o tym ze blacha jest tansza. roznica w cenie sumarycznie jest znikoma bo obrobka blachy jest drozsza, izolacja jest drozsza i nie wspomne o kosztach eksploatacji. sam mam sachowke z braasa i jak mialem dylemat to znajomy dekarz mi wyliczyl |
| |
Gość: eston praktykant |
Nie rozumiem czemu się czepiacie, jak ktoś chce blache czy blachodachówkę to niech sobie ją zrobi :) Im będzie stukać i pukać a nie wam. Po co od razu tak narzekać i ludziom pisać takie rzeczy. Ja osobiście, jeśli ktos tą blachą jest zainteresowany to polecam popytac fachowców przed wyborem i decyzją, na pewno doradza co lepsze i wiem,że w takich miejscach jak [http://www.zblewski.pl/uslugi] to tez przycinają, gną , wykrawają blachy.. także full service ;) |
|
jaką blachę na dach wybrać
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- Blacharze jakości. Liczba postów: 14 Grupa: Robimy dach Blachy perforowane producenta Perfopol to innowacyjne podejście do konstrukcji i designu. Firma z ponad 25-letnim doświadczeniem oferuje produkty doskonałe do b...
- jak uszczelnić dach Liczba postów: 14 Grupa: Robimy dach Pokrycia dachowe wykonane z łupka wytrzymują kilkadziesiąt, a nawet kilkaset lat. O popularności tego materiału może świadczyć fakt, że jest wykorzystywany nie....
- Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 33 Grupa: Robimy dach blacha jest ok, nie ma przecieków. Moje scenariusze: 1. filia, wełna, folia, płyta 2. wełna, folia, płyta Wełna ma spełnić funkcje głównie wygłuszenia, ale i t...
- Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 48 Grupa: Robimy dach Jeśli chodzi o koszty budowy, dach dwuspadowy jest zdecydowanie tańszy niż dach czterospadowy. Prosta konstrukcja więźby dachowej dwuspadowej oraz mniejsze zuży...
- Deskowanie na zimę Liczba postów: 31 Grupa: Robimy dach Od razu napiszę że ekspertem nie jestem, ale zauważyłem, że na forach deskowanie to jak amen w pacierzu. Natomiast na Podkarpaciu gdzie mieszkam nikt tego nie r...