jaką blachę na dach wybrać

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

27 października 2014, 19:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Zamiast blachy warto rozważyć ceramiczną - my kładliśmy staroklasztorną, a wyczailiśmy taką w podobnej cenie do blachy w Warszawie na Targówku. Jest przystosowana do naszej strefy klimatycznej i wygląda po prostu o wiele ładniej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2014, 07:57

ja zamówiłem blachę dobrej jakości w [sklep.hart-metale.pl] mają tam spory wybór produktów, jest z czego wybierać

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 11:35
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2015, 09:57

Ja mam blacho dachówkę Pruszyńskiego i w zasadzie spełnia ona moje oczekiwania. Kupowałem w [www.stalex.net.pl] – na pokrycie małego dachu domu jednorodzinnego jest to wystarczające rozwiązanie, zarówno cenowo, jak i jakościowo.

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:02
Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2015, 18:01

No tak :) tylko jak ktoś woli kupić raz jak to się mówi "na całe życie" to jednak lepiej postawić na dachówkę ceramiczną bądź betonową ja na swoją od Braas mam gwarancję aż na 30 lat i na pewno wytrzyma jeszcze o wiele wiele dłużej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2015, 20:45

Ja jestem całym sobą za dachówką (ulubiony wzór to chyba topas), bo o blasze bardzo często piszą, że pojawiają sie problemy. Na którymś forum, chyba muratorze widziałem wpis o tym, że Pruszyński nie chciał uznać gwarancji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2015, 13:36

z tą gwarancją na dachy to bywa różnie, szczególnie jak się po 10 latach np reklamuje

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2015, 12:49

Jeżeli nie znasz się za bardzo na branży budowlanej, a potrzebujesz nie tylko dobrego produktu, ale i doradztwa to skorzystaj z oferty www.dachyzulawy.pl. Mają nie tylko sprzedażowe umiejętności. To są też wykonawcy w inwestycjach budowlanych. Mają aktualną wiedzę o asortymencie, który faktycznie działa. Z dobrego źródła wiem, że dbają o selekcjonowanie oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2015, 21:48

luca24 do kogo odnosi się twoja wypowiedź?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2015, 12:51

najlepiej nierdzewną i wytrzymałą. Tu http://www.veldach.com.pl/ znajdziesz wszystko co jest potrzebne do remontu i budowy dachu. Ja z ich oferty korzystałem i jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2015, 21:16

jak szukasz blachy to pomyśl przy okazji o firmie, która zajmuje się jej obróbką, np. GTG Group, bo co z tego, że kupisz, jak nie będziesz jej mógł dopasować do konkretnego wymiaru.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Blacharze jakości. Liczba postów: 14 Grupa: Robimy dach Blachy perforowane producenta Perfopol to innowacyjne podejście do konstrukcji i designu. Firma z ponad 25-letnim doświadczeniem oferuje produkty doskonałe do b...
  • jak uszczelnić dach Liczba postów: 14 Grupa: Robimy dach Pokrycia dachowe wykonane z łupka wytrzymują kilkadziesiąt, a nawet kilkaset lat. O popularności tego materiału może świadczyć fakt, że jest wykorzystywany nie....
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 33 Grupa: Robimy dach blacha jest ok, nie ma przecieków. Moje scenariusze: 1. filia, wełna, folia, płyta 2. wełna, folia, płyta Wełna ma spełnić funkcje głównie wygłuszenia, ale i t...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 48 Grupa: Robimy dach Jeśli chodzi o koszty budowy, dach dwuspadowy jest zdecydowanie tańszy niż dach czterospadowy. Prosta konstrukcja więźby dachowej dwuspadowej oraz mniejsze zuży...
  • Deskowanie na zimę Liczba postów: 31 Grupa: Robimy dach Od razu napiszę że ekspertem nie jestem, ale zauważyłem, że na forach deskowanie to jak amen w pacierzu. Natomiast na Podkarpaciu gdzie mieszkam nikt tego nie r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 347

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >