jaką blachodachówkę wybrać

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

23 lutego 2018, 14:07

Zgadzam sie: good 0 bad

ja jednak jestem zdania, że warto iść w stronę najtrwalszych materiałów jak wspomniane wcześniej dachówki ceramiczne np. od Braas piękny model Rubin 13V bądź Turmalin.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2018, 17:51

Mój wybór to oczywiście Blachy Pruszyński. :) Stałem się ich właścicielem za sprawą http://jak2002.pl . Ich oferta była mocno konkurencyjna pod względem cenowym, także zdecydowanie był to doskonały wybór. A blachówka zdobi mój nowy domek. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2018, 08:40

Ja na początku chciałem wybrać blachodachówkę jednak ostatecznie zdecydowałem się na dachówkę ceramiczną Braas model Topas 11V piękne wykonanie, trwały i równy kolor oraz zabezpieczenie w postaci angoby.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2018, 08:04

Dodatkowo chciałem napisać, że ostatnio sprawdzając ofertę Braas dostrzegłem blachodachówki panelowe. Są to dwa modele, w tym model Quadro zdecydowanie wyróżnia się na rynku, ponieważ jest to pierwsza w Polsce blachodachówka o płaskim profilu. Do tego jest lakierowana proszkowo i dostępna w czterech wariantach kolorystycznych. Jestem pozytywnie zaskoczony, że tego typu materiały także się u nich pojawiły.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2018, 22:30

Ja jestem bardzo zaskoczony, że Braas wprowadził również do swojej oferty blachodachówki szczególnie w tak ciekawych wersjach i co wazne jednocześnie dbając o całą ofertę akcesoriów dachowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 sierpnia 2018, 10:36

Ja jednak w przypadku dachu w pełni postawiłem na Braas, dzięki czemu również złapałem się na dodatkową Gwarancję Systemową i nie muszę obawiać się o żadne problemy z pokryciem i wszystkimi akcesoriami przez najbliższe 15 lat :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2018, 19:46

Czy ktoś z Was wie, czy w Klinkiebud ma swoich dekarzy? Jak wtedy wygląda kwestia podpisania umowy, płatności? Na jakim terenie działają?

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2018, 10:19

Zgadzam się, jeżeli chodzi o blachodachówki to moim zdaniem jest to zdecydowanie najlepsza i najpiękniejsza opcja z tych dostępnych na rynku :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2018, 23:07

Również jestem zdania, że najlepszą opcją pokrycia dachowego jest jednak dachówka i jeżeli chodzi o wybór odpowiedniego modelu to rozważałbym go między Celtycka Lumino, Turmalin, Teviva Cisar oraz Rubin 13V ze względu na trwającą do końca października promocję od Braas.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2018, 13:12

Jak najbardziej mogę zgodzić się z moim poprzednikiem, który zaproponował kilka ciekawych propozycji w zakresie dachówek ceramicznych i cementowych które jednocześnie pięknie prezentują się przez długie lata i do tego objęte są aż 30 letnia gwarancja oraz możliwością skorzystania z opcji Gwarancji Systemowej, która obejmuje każdy element dachu przez 15lat

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19471 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 596

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >