Moim zdaniem warto też zadbać o dobrej klasy materiały pakujące. Chodzi mi tu głównie o folię bąbelkową oraz pudła plastikowe. Są one lepsze niż tradycyjne kartony, a potem można je wykorzystać na przykład do trzymania rzeczy w piwnicy. Na www.igopak.pl/produkty takie fajne produkty można znaleźć.
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline edwin_90 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: patryk78 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: AnKa79 praktykant |
Kartony mozna wziąć z byle pierwszego sklepu. Mnie Pani w
osiedlowym warzywniaku odłozyła,duzo kartonów tez
przywiozła sama firma przeprowadzkowa ale w sumoe nie było
to potrzebne. Ubrania najlepiej i tak pakuje sie w wielkie
worki |
| |
Gość: cynka praktykant |
ale jak ktoś się sam przeprowadza to też sam musi te kartony załatwić, a ja przykładowo kartonów nie chciałam brać z warzywniaka, a potem do nich swoich ubrań chować... to dla mnie całkowicie nie na miejscu, dlatego jeżeli chodzi o przeprowadzkę to faktycznie pudła kupiłam od Inter Pak Styl i dobrze zrobiłam. żadnych szkód po drodze nie zanotowałam |
| |
Gość: Horacy7 praktykant |
Jeśli ma być dobra i nie droga to może TDU z Poznania - http://www.przeprowadzki-poznan-24.pl/cennik. html ? Cennik znajedziesz na stronie, załadunek i rozładunek jest w cenie, można mailowo lub telefonicznie poprosić o wcześniejszą wycenę kursu. Na stronie widziałem wiele pozytywnych opinii :) |
| |
Reklamy Google | |
offline marques praktykant
|
Ja długo szukałem dobrej firmy przeprowadzkowej. Nie było łatwo znaleźć rzetelną i w miare tanią firmę oferującą usługi z zakresu przeprowadzki wawer, jednak w końcu mi się udało znależź firmę transportową max-przeprowadzki.pl i jestem bardzo zadowolony z wyboru :) |
| |
offline dolczewita kierownik
|
Moja znajoma niedawno miała taki problem. Szukała skutecznej firmy od przeprowadzek, bo zmieniała mieszkanie a przecież rzeczy same sie nie przewiozą. Jak dobrze pamiętam to ktoś polecił jej tą firmę https://hs-transport.pl/ i była bardzo zadowolona z ich usług. Nawet ceny nie były takie wysokie. |
| |
Gość: Monica11 praktykant |
|
| |
offline mołoszxx inżynier
|
Ofert na Polskim rynku jest bardzo dużo na tego typu
usługi. Warto wybierać tylko te rzetelne firmy, które
spakują wasz dobytek i go przy tym nie uszkodzą. |
| |
Gość: marika88 praktykant |
witam, temat chyba już nieaktualny, ale może ktoś jeszcze zagląda, ze swojej strony polecam gorąco firmę TDU (najlepiej wpisać na facebooku TDU transport i od razu wyskakują) świetna firma z Poznania, przeprowadzała mnie 2x w ciągu roku (mam nadzieje że 3 nie bedzie, bo dobrze mi tu gdzie jestem;p) i zawsze było szybko, sprawnie i bezproblemowo. |
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸