jaką kosiarkę kupić

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

19 marca 2012, 10:59

Zgadzam sie: good 0 bad

o jak w miarę niedroga i dobrej jakości to może dobra by była kosiarka alko?? Ma mocny silnik, jest wytrzymała w miarę lekka, czyli ma wszystko, czego potrzeba, od kosiarki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2012, 11:32

jak mowisz ze duza dzialka to koniecznie kosiarka spalinowa, ja pracuje na tym modelu NAC X510VHY. Zdecydowanie polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 czerwca 2012, 22:42

Zgrabna i niedroga kosiarka spalinowa

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2012, 16:11

Dodatkowym plusem w kosiarce spalinowej jest oczywiście napęd,bardzo pomocny w przypadku dużych powierzchni do koszenia,nie męczymy się tak. AN naszych aukcjach jest szeroki wybór kosiarek,zapraszam.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2012, 12:43

a czy używa ktoś tu traktorka do koszenia swoich włości? my nabyliśmy takie cudeńko w alko, sprzęt do najtańszych nie należy, ale zdecydowanie jest wart swojej ceny, włascicielom pokaźnych działek mogę polecić :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2012, 21:37

Mój znajomy zakupił sobie traktorek na spółkę z synem. Mają dość pokaźne działki i do tej pory kosili zwykłą spalinówką. A teraz bez traktorka nie chcą słyszeć o koszeniu. Ten model to:http://megastore.pl/108416,Stiga-Traktor-z-koszem-Estate- Master.html
Może nie jest za duży ale i tak daje sobie świetnie radę.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2012, 14:02

tak bywa, że jak się postawi na jakiś dobry sprzęt, który będzie dla nas idealny to ciężko sobie wyobrazić, żeby go zmienić na coś innego. I nie tylko jeśli chodzi o traktorki, ale też inne rodzaje kosiarek, czy to jest spalinowa, czy jakaś inna. Traktorki owszem są ciekawym rozwiązaniem, ale niestety nie nadaje się na każdy teren. Nie sprawdzi się w przypadku terenów pochyłych. Ale jak ktoś stanie przed wyborem tego, jaką kosiarkę wybrać może zajrzeć na tą stronę http://www.sklepal-ko.pl/ tutaj jest bardzo duży wybór różnego rodzaju kosiarek, na każdy teren.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2013, 12:56

mam mały ogród i kupiliśmy do koszenia kosiarkę w Casto za 250zł. Od trzech lat świetnie działa. Jedynym minusem jest mała pojemność kosza ponieważ często musimy wysypywać skoszoną trawe.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2013, 12:39

My mamy kosiarkę spalinową Stiga i wszystko jest ok. Nie trzeba grabić skoszonej trawy, bo ma kosz, który wiadomo trzeba opróżniać, ale przynajmniej nie trzeba tej trawy później zbierać. Kosi dobrze, nie psuje się i jesteśmy z niej zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2013, 08:28

Jeśli chodzi o kosiarkę Stiga, to posiadam właśnie model Combi 48 SQ B z silnikiem serii 575 EX. To solidny sprzęt, mam go już drugi sezon i ani razy jeszcze nie zaszwankował.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 454 Grupa: Pielęgnacja... Co najczęściej stosujecie na choroby roślin? Ten sklep ma bardzo ciekawą ofertę na tego typu preparaty https://sklep.poradnikogrodniczy.pl/cms/ srodki-i-preparat...
  • Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 74 Grupa: Pielęgnacja... U moich dziadków rosły blisko siebie jabłonie, śliwka, czereśnia, wiśnie. Wszystkie dobrze owocowały. Na polecanej wyżej stronie drzewka-faworytka jest wg mnie....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
  • Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
  • Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 537

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >