Łazienka powinna być przede wszystkim poukładana, to znaczy nie powinno być w niej wszystko i nic. Jeśli mamy małą łazienkę nie pchajmy tam wanny, jeśli jest duża to weźmy właśnie wannę lub kabinę w wersji XL :) A to co najważniejsze to nie oszczędzajmy nadto na materiałach takich jak kafelki, farba czy na akcesoriach łazienkowych. Troszkę więcej w tym temacie na http://wortale.net/styl,ac217/dom,ac253/budze towa-umywalka-tania-bateria-i-watpliwej-klasy-farba-na-scian ach-tego-nie-wybaczy-ci-lazienka,2451
Stron: 28 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
offline mogilany fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline fikson kierownik
|
Łazienka w stylu greckim jest bardzo fajna. Zajrzyjcie sobie na http://grafitolkusz.pl/ i zobaczcie, w jaki ciekawy sposób można zaaranżować łazienkę, wykorzystując fajne materiały wykończeniowe. |
| |
Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
A jak wygląda łazienka w stylu greckim? Bo link dajesz do jakiejś strasznej strony. Mnie z greckim klimatem teraz to się kolumny i jasne kolory kojarzą. Raczej nie dla mnie, zdecydowanie wolę bardziej nowoczesne aranżacje wnętrz. Teraz to bym zastanawiała się np. nad płytkami STRUCTURAL. Ta falista struktura płytki jest oryginalna i kolor niebanalny - nie biały.;) |
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
Poniekąd ten styl jest trochę antyczny,wykończony
kamieniem lub marmurem,co jest także odpowiednio droższe.
Jestem zdania,że do zwykłej łazienki takiej
domowej,lepiej postawić na uniwersalny płytki w ciekawym
kolorze,plus kabiny prysznicowa czy wanna wg gustu i
uznania. wszystko to znajdziecie na |
| |
Gość: Alfik432 praktykant |
w moim przypadku przy wykańczaniu łazienki sporo potrzebnych sprzętów kupiłem w hurtowni hydraulicznej w Dzierżoniowie. Mają spory wybór wanien i brodzików. Właściwie dostaniecie tam wszystko co potrzebne do łazienki, czyli stelaże wc, krany, baterie, ceramikę itp. znajdziecie w hurtowni hydraulicznej AR 24 w Dzierżoniowie..czasem trafiają się u nich świetne promocje. |
| |
Reklamy Google | |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
offline kiria doświadczony
|
|
| |
Gość: justa praktykant |
|