jaka łazienka

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

26 marca 2018, 23:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie rozumiem jak łazienka może być nowym rodzajem salonu ;) ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2018, 14:26

A widzieliście teraz takie łazienki w sypialniach ??? podoba wam sie takie rozwiązanie??? Dobra.... wanna rozumiem ale ubikacja i to jeszcze za przeźroczystą szybą....

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 kwietnia 2018, 12:23

Witam wszystkich na forum. Jeżeli chodzi o łazienkę w sypialni to moim zdaniem pomysł jest bardzo ciekawy i na pewno komfortowy bo mamy wtedy swoją prywatną łazienkę. Nie musi być to przezroczysta szyba, ta sprawdzi się w designerskich wnętrzach.

www.Laminadar.com

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2018, 15:47

Czy ja wiem.... mże wanna tak ale reszta.... i to jeszcze za szkłem. Fajnie by bylo oglądać żonę w wannie ale juz w innych sutyacjach to może niech to zostanie już za ścianą.... nie chodzi o jakies tam uprzedzenia czy coś...ale jednak sprawy łazienkowe to juz jest intymna sprawa każdego.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2018, 23:19

Też tak uważam....wanna okej ale inne części łazienki to za ścianą proszę :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2018, 00:01

Tez mi się takie rozwiązania nie podobają- trochę intymności. Inaczej jak ktoś mieszka sam to co innego.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2018, 20:47

W salonie bez przesady, ale w sypialni? Dlaczego nie?

https://www.facebook.com/decoroom.eu/?ref=br_ rs

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2018, 11:49

Osoby, które mają duży dom i mogą pozwolić sobie na bardzo przestronną łazienkę, podłogę wyłożyć powinny drewnem. Do tego kabina, bez brodzika, otwarta z 2 stron.

Całość uzupełni grzejnik Sensium, który posiada czujniki, podświetlenie LED i głośnik, a sterować nim można przez telefon.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2018, 21:40

Oj nie całkowicie nie mój styl..... chociaż łazienka idealna do sprzątania.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2018, 22:28

Dla czego ??? ładna nowoczesna dla prawdziwego konesera

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 306

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >