jaka łazienka

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

18 sierpnia 2011, 12:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Hmmm piesek też ujdzie ;P
Nie no zartujemy, ale jeżeli chodzi o jakiekolwiek restauracje to chodzi sie do tych sprawdzonych :)

Chinszczyzna opanowała cały swiat a to dlatego, ze tak wyrób i praca jest bardzo tania .... kum mi loda to zrobię Ci dzinsy :)

W sumie największymi importerami są Chiny i Turcja no ale tureckie wyroby są o niebo lepsze od chińskich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2011, 15:05

To że Chiny opanowały produkcję w niemal każdej branży i że ilość i cena jest tu ważniejsza niż jakość, to fakt.Ale też nie przesadzajmy, że nie mamy w ogóle dostępu do produktów wysokiej jakości, zwłaszcza w branży łazienkowej

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 września 2012, 12:08

Taniej nie zawsze znaczy gorzej,wszystko zależy od tego czego poszukujemy oraz na co się nastawiamy. Zapraszam do nas na LazienkiABC.pl gdzie jest bardzo szeroki wybór wszystkich akcesoriów łazienkowych w atrakcyjnych cenach,a jakość na wysokim poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2012, 23:51

TO ja może wrócę do tematu :P W Polskich warunkach zdecydowanie oddzielne pomieszczenie. Nawet jeśli ma to być salon kąpielowy sporych rozmiarów to osobno. Nie powiem że marzy mi się jakiś odważny klient który chciałby mieć połączony salon z łazienką lub choćby sypialnie z łazienką ale jak na razie nikt taki się nie zgłosił. Wiem że znajomi z branży tez nie mają takiego szczęścia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2013, 12:29

Ciężko byłoby o takie połączenie,chociaż jest to oczywiście jak najbardziej do zrealizowania. Poza tym tylko w zasadzie Ci którzy posiadają duży dom mogą pozwolić sobie właśnie na coś takiego. Z chęcią przyjrze się takiemu projektowi,jestem bardzo ciekawy jak wygląda:)

www.Massi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 marca 2013, 15:11

Na stronie producenta ceramiki roca widziałem jakieś takie zdjęcie ale nie mogę go znaleźć.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2013, 13:11

Poszukaj i koniecznie wstaw na forum,chętnie zobaczę o jaki wzór dokładnie chodzi. Poza tym w kwestii łazienki z salonem,to także jestem zdania że w naszych warunkach należy te pomieszczenia po prostu rozdzielić.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2013, 08:27

Tak, łazienki są teraz takie ślicznie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 10:35

Warto pomyśleć także o szeregu przydatnych akcesoriów do każdej łazienki,a teraz na naszej stronie znajdziecie ich szeroki wybór w atrakcyjnej cenie.

www.Massi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2013, 14:07

może taka łazienka, jest dość nie typowa, a przez to fajna http://www.meblebeskidy.pl/realizacje-i-proje kty/8/lazienka-lakierowana-fronty-giete#.Um-zFhB1quo

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 237

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >