offline buchu fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Artysta inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Patricia praktykant |
Dla mnie najważniejsza była firma, sprawdzony producent – aby nie było pózniej nieprzyjemności. Naszczęśćie niedawno moja siostra wykańczała budowę domu i korzystała z usług firmy, nieopodal Warszawy [http://fincostal.com.pl/], była zadowolona z realizacji, wyceny . Ja postanowiłam u siebie zd ecydować się (przy pokryciu dachu) wybrać blacho dachówkę , wydaje się być trwałym i eleganckim wyrobem. Z efektu końcowego jestem zadowolona :) |
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:10 | |
| |
Gość: szon praktykant |
No, ostatnio krąży po forum afera związana z jakąś blachą, bywa różnie :/ Generalnie blacha dlatego, że jest tańszą alternatywą, ale ja się cieszę, że jednak się nie skusiłem. Tzn. z początku miałem taki zamiar, ale dekarze mi doradzili dachówke, tylko taką tańszą (budżet nie każdy ma nieograniczony…). Chociaż blacha też nie jest taka strasznie zła, bez przesady. Gdyby ktoś miał dylematy, to polecam szczerze [http://www.veldach.com.pl]http://www.veldach.com.pl]. Bardzo indywidualne podejście, super. |
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:10 | |
| |
offline kondej25 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline buchu fachowiec
|
|
| |
offline Kristoferek kierownik
|
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:11 | |
| |
offline buchu fachowiec
|
nikt nie mowi ze spadnie. bedzie sie trzymac i to dobrze, tylko sa inne walory uzytkowe. blache trzeba co pare lat odmalowac, jest glosna podczas opadow, trzeba kupic drozsza izolacje zeby nie nagrzewalo sie poddasze ale ma swoje zalety bo jest lekka i tania. wiec kwestia wyboru. |
| |
Gość: Romek7864 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:11 | |
| |
offline buchu fachowiec
|
|
|
jaką blachę na dach wybrać
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- Blacharze jakości. Liczba postów: 14 Grupa: Robimy dach Blachy perforowane producenta Perfopol to innowacyjne podejście do konstrukcji i designu. Firma z ponad 25-letnim doświadczeniem oferuje produkty doskonałe do b...
- jak uszczelnić dach Liczba postów: 14 Grupa: Robimy dach Pokrycia dachowe wykonane z łupka wytrzymują kilkadziesiąt, a nawet kilkaset lat. O popularności tego materiału może świadczyć fakt, że jest wykorzystywany nie....
- Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 33 Grupa: Robimy dach blacha jest ok, nie ma przecieków. Moje scenariusze: 1. filia, wełna, folia, płyta 2. wełna, folia, płyta Wełna ma spełnić funkcje głównie wygłuszenia, ale i t...
- Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 48 Grupa: Robimy dach Jeśli chodzi o koszty budowy, dach dwuspadowy jest zdecydowanie tańszy niż dach czterospadowy. Prosta konstrukcja więźby dachowej dwuspadowej oraz mniejsze zuży...
- Deskowanie na zimę Liczba postów: 31 Grupa: Robimy dach Od razu napiszę że ekspertem nie jestem, ale zauważyłem, że na forach deskowanie to jak amen w pacierzu. Natomiast na Podkarpaciu gdzie mieszkam nikt tego nie r...