jaką blachę na dach wybrać

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

28 maja 2009, 14:47

Zgadzam sie: good 0 bad

witam, mam pytanie do specjalistów, bądź osób, które ostatnio kupowały blachę na dach. A mianowicie to teraz potworzyło się tylu tych producentów i firm oferujących najróżniejsze blachy, że zupełnie nie wiem, którą mam wybrać. powiedzcie mi na co mam zwrócić szczególną uwagę kupując blachę. jaka jest najlepsza?
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2009, 23:11

jA OSZCZEGAM PRZED BLACHOTRAPEZEM. BYŁO PIĘKNIE DOPUKI NIE ZAREKLAMOWAŁEM ZARAZ PO ZAKUPIE DWIE GODZINY PO ROZŁADUNKU. DOSTAŁEM ODPOWIEDŹ ŻE PODPISAŁEM ODBIÓR JAKOŚCIOWY I ILOŚCIOWY I DLA NICH SPRAWA NIE ISTNIEJE. WIĘC OSTRZEGAŁ I PRZESZCZEGAM DOKŁADNIE SPRAWDZAJCIE ARKUSZE PRZY ODBIORZE.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2009, 22:16

A co się stało z tą blachą po rozładunku?

Ja 3 tygodnie temu kupiłem blachodachówkę ale od Wienerbergera - nie było żadnych problemów jak na razie no i jeszcze nawet rabat wynegocjowałem - pewnie dlatego że sezon się kończy.

Pozdrawiam.
Jak coś to daj znać, napiszę którą ja kupiłem.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2009, 14:42

Każda firma ma teraz promocje-szczególnie, że idą śiweta,wiec wudaje mi się że można kupic np: blachodachówkę z dużym rabatem. Poszukaj troche w skelpach internetowych i napewno cos sie znajdzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2010, 13:07

ostatnio słyszałam o czymś takim jak blacha na rąbek stojący. Ponoć jest to jakaś nowoczesna metoda krycia dachu - niby ekonomiczna i trwała. Sprawdza się na dachach o dużych powierzchniach.
Trochę informacji o tych blachach znajdziesz tutaj -> www.dachy.bialystok.pl]

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:08
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2013, 13:07

Polecamy akcesoria do rąbka:
płotki przeciwśniegowe i ławy kominiarskie
[http://www.ceda.pl/]

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 23 lutego 2015, 12:09
Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2013, 08:44

Witam, rzeczywiście jeśli kupować blachodachówkę to tylko u sprawdzonych producentów. Materiał sam w sobie nie jest drogi więc nawet za ten najwyższej jakości nie zapłacimy zbyt wiele. Należy także pamiętać o zakup wełny mineralnej: [http://www.leroymerlin.pl/izolacja-budynkow/welna-mineralna -styropian/welna-mineralna,a396.html], którą dokładnie ocieplimy konstrukcję dachu!

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2014, 14:45

dobre są blachy ocynkowane, często potrzebuję przerabiać stal i najczęściej korzystam z usług [http://www.bmtpro.com/]

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2014, 21:46

a czemu konkretnie blacha a nie np dachówka, co to za budynek jest w ogóle?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2014, 21:56

No własnie dlaczego blacha ?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...
  • Dach Liczba postów: 2 Grupa: Robimy dach Zastanawiam się nad pokryciem dachu blachą, ale nie wiem, czy to dobre rozwiązanie. Jakie są plusy i minusy takiego materiału?
  • Blacha trapezowa Liczba postów: 80 Grupa: Robimy dach Gdzie kupujecie takie blachy? Wskażcie proszę konkretne miejsca. Bardzo przydałyby mi się takie informacje. Potrzebuję szybko kupić trochę porządnej blachy. Uda...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19448 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 299

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >