Jeśli chodzi o producentów to polecałbym Pruszyńskiego albo Blach-Pol. Ta druga firma specjalizuje się tylko w blachodachówkach http://dachybialystok.pl/dachy/blachodachowka Jeśli chodzi o zakres działalności, to jest to bardzo konkretna marka, na pewno spełni oczekiwania.
offline celestenek praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez celestenek dnia: 14 września 2016, 07:48 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: wiesław zalewski praktykant |
witam. w obecnym czasie , gdy wielu dekarzy wyjechało za chlebem za granicę , znalezienie dobrego dekarza faktycznie graniczy z cudem. powstało wiele firm pseudodekarskich , gdzie ludzie maja mgliste pojęcie o tym co robią, wiem to od naszych klientów. My jako firma polecamy "swoich" dekarzy ( firmy współpracujące) wyłącznie klientom kupującym u nas pokrycia dachowe . ma to dwa aspekty : pierwszy , że klient uzyskuje u nas pełną obsługę a dwa ma w związku z tym że bierze i materiał i robociznę vat na wszystko w wys 8%; reasumując zapraszam na zakupy z obsługą na terenie trójmiasta i okolic do Dachy żuławy ; mamy i blachodachówki i trapezy firm : Pruszyński , Ruukki, Budmat , Planja i Balex oraz dachówki z importu : Nibra - Nelskamp, Erlus i Huguenot Fenal- Imerys, okna dachowe Fakro , Velux i Roto oraz bopgaty asortyment orynnowania |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Tomek111 dnia: 31 lipca 2017, 22:01 | |
| |
Reklamy Google | |
offline AdrianPudlo inżynier
|
Teraz na rynku jest nowość - dachówka kompozytowa Tileco - dużo lepsza i ładniejsza niż blachodachówka, o trwałości już nie mówiąc. |
| |
offline CentrumLupka.eu majster
|
|
| |
Gość: betko praktykant |
Jak jeszcze nic nie wybrałeś to ja mogę Ci polecić dachy modułowe produkowane przez Budmat. Dobry producent, wysoka jakość materiałów i prezentują się estetycznie. Podejrzewam że i tak będziesz robił dopiero na wiosnę ale jak zależy ci na czasie to blacha od nich też się sprawdzi. Mają swoje patetnty na szybsze kładzenie blachy (możesz poczytać na ich stronie internetowej). |
| |
Gość: latko praktykant |
Mogę polecić Budmat jako dobrego producenta
blachodachówki. Ich produkty są dobrej jakości, a blachy
są pokryte szwedzkimi powłokami
http://www.budmat.com/pl/kategoria/dachy-modulowe-1 |
| |
offline CentrumLupka.eu majster
|
|
|