Gość: krzyś praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kosma praktykant |
Jeżeli masz dużą działkę to ja bym Ci proponował
kosiarkę samojezdną OLEO-MAC APACHE 92 |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Gość: gosc678 praktykant |
|
| |
offline szymczyk doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Koral0 praktykant
|
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline jagram praktykant
|
Proponuję poczytać artykuł o narzędziach do koszenia -
Koszenie - wybór narzędzi |
| |
offline widar fachowiec
|
Jeżeli działka ma powyżej 1000 m2 to najlepiej żeby była samobieżna, bo inaczej będziesz musiał się sporo napchać :) Dobra kosiarka do trawy oprócz łatwości pchania powinna mieć dużą szerokość koszenia, minimum to 50 cm. Fajnie by było jak by miała z 5KM . |
| |
offline waclaw majster
|
Na początku miałem zwykłą kosiarkę z marketu. Średniej klasy. Wytrzymała rok użytkowania. Dali dwa ostrza ale efekt tego taki, że tylko pierwsze posłużyło dłużej. Na końcu, zamiast kosić trawę to ją szarpała. W zeszłym roku kupiłem taką ręczną, tanią, bo po co więcej płacić, jak efekt może być taki sam - i jestem super zadowolony. A nawet jak się popsuje to kupię następną. |
|
jaką kosiarkę kupić
«
Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu
Ostatnio na forum
- Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 454 Grupa: Pielęgnacja... Co najczęściej stosujecie na choroby roślin? Ten sklep ma bardzo ciekawą ofertę na tego typu preparaty https://sklep.poradnikogrodniczy.pl/cms/ srodki-i-preparat...
- Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 74 Grupa: Pielęgnacja... U moich dziadków rosły blisko siebie jabłonie, śliwka, czereśnia, wiśnie. Wszystkie dobrze owocowały. Na polecanej wyżej stronie drzewka-faworytka jest wg mnie....
- Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
- Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
- Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...