jaką kostkę wybrać do wyłożenia podjazdu

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

18 maja 2009, 17:00

Zgadzam sie: good 0 bad

witam, jaką najlepiej wybrać kostkę brukową do wyłożenia podjazdu, ale tak żeby można było stworzyć z niej jakąś ładną aranżacje? i jaka jest mniej więcej cena kostki?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2010, 13:44

Mi osobiście podoba się kostka ażurowa. Ładnie wygląda jeśli w otworach posadzi się trawę. Cena rozchodzi się w granicach 25-35 zł.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2010, 16:24

Kostka ażurowa ładnie przerasta trawą (np. kostka farmerska). Co do ładnej aranżacji – wszystko da się dopasować do gustu i architektury domu. Nie wiem jak inni, ale Libet proponuje usługę projektanta przy zakupie swojej kostki. Warto sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2010, 19:20

ażurowa wypada najlepiej, ladnie się prezentuje na działce;)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2010, 12:51

Libet ma bardzo ładne kostki dekoracyjne z posypką. Wyglądają naprawdę super. Problem zaczyna się przy zamiataniu, bo szybko zajedziesz każdą miotłę i odśnieżanie jest dość uciążliwe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2010, 17:32

Odśnieżanie będzie trudniejsze niż w przypadku kostek „gładkich”. Ale przecież kostka płukana jest alternatywą dla granitu naturalnego, którego powierzchnia i kształty kostek są jeszcze bardziej nierówne. Takiej nawierzchni nie da się dokładnie odśnieżyć. Powierzchnia kostki płukanej jest na pewno bardziej równa i płaska od granitu, a przez to ogólnie łatwiej utrzymać na niej czystość.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
  • Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
  • Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 198

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >