offline m_kwiecien fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Renata79 praktykant |
Pomysł warty uwagi. Po co kupować nową lodówkę tylko
dlatego, że jest brzydka i porysowana, a może nie podoba
Ci się ten biały klocek psujący wygląd kuchni? |
| |
Reklamy Google | |
offline Karrot doświadczony
|
Dla siedmioosobowej rodziny może dobrym wyborem byłaby lodówka side by side? Na pewno w każdym razie zwróć uwagę na wielkość lodówki, system no frost, ilość półek, zamrażarkę. Najlepsze sprzęty moim zdaniem robi Siemens i Bosch. Możesz je znaleźć na 1komp.pl, mają tam duży wybór i niedrogo. |
| |
offline Krysyla doświadczony
|
Ja polecam Whirlpoola, dobra, sprawdzona firma. Z tego, co się orientuję, to oni mają w tym roku jakiś okrągły jubileusz, może nawet 100, także mogą być jakieś zniżki. Ja mam już od nich okap, lodówkę i piekarnik Whrilpool jest ok. |
| |
offline kanders kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pokerface praktykant |
no to jest fakt, że najpierw trzeba się zastanowić nad tym, jaką lodówkę się chce a potem się zacząć rozglądać nad określonym modelem. Ja wiele pozytywnych słów słyszałam na temat marki whirpool, więc gdybym miała teraz kupować lodówkę na pewno zdecydowałabym się na tę markę, na magicznej planecie jest sporo fajnych i niedrogich lodówek, na pewno będzie w czym wybierać. |
| |
Gość: kolorcegły praktykant |
nie myślałam, że wybór lodówki, jest taką trudną sprawą. Dopóki samej mi nie przyszło wybierać odpowiedniego dla mnie modelu. A to taka firma, takie funkcje, można dostać zawrotu głowy. Ale w końcu zrobiłam tak, że weszłam na stronę magicznej planety i wybrałam lodówkę, która była dobrej firmy, ale na promocji. Póki co działa bez zarzutu. |
| |
offline aniechto inżynier
|
Wybór sprzętu to bardzo ciężki temat. Jest wielu dobrych producentów i dobrych sprzętów. Ja wybrałem SIEMENSi z pośród jednej marki dużo łatwiej jest wybrać ostateczny produkt. |
| |
Konto usunięte praktykant |
Przy wyborze lodówki trzeba zwrócić uwagę na pobór
energii, są lodówki energooszczędne z zastosowaniem lamp
LED,co obniża pobór energii do 75% mniej niż tradycyjne
oświetlenie. Mogę polecić lodówkę Lodówka SAMSUNG
RL56GEGIH |
| |
offline bronek praktykant
|
Ja mam Mastercooka LCV-920 ma wyświetlacz i jest niezwykle
łatwa w czyszczeniu. Dzięki |
|
jaką lodówkę wybrać?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
- platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...