jaką lodówkę wybrać?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸

24 lutego 2015, 16:05

Zgadzam sie: good 0 bad

jeśli chodzi o wybór taniej lodówki to najlepiej skupić się na klasycznych lodówko zamrażarkach a na pewno znajdzie się coś ciekawego do 2k, a samą funkcjonalnością lodówka wcale nie będzie odbiegać od tych za 4-5k

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2015, 13:44

A w jakim budżecie chcesz się zmieścić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2015, 09:49

poczytaj sobie poradnik konsumencki http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-lo dowke/296/. Są wypisane wszystkie parametry, na które warto zwrócić uwagę - dobrze jest też sobie wypunktować, co będzie dla Was najistotniejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 12:48

tez mi padla lodówka i chyba zadecyduje się na jakąs porzadna lodówko-zamrażarke, najbardziej podobają mi sie od Beko.
nie wiem tylko co zrobić z tą starą lodówka.
pech chciał ,ze oczywiscie popsuła sie jak jest cieplo.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 13:46

ja też niedawno musiałem wyrzucić stara lodówkę. Jeśli jestes z mazowieckiego to można oddać na skup elektrośmieci z warszawy http://elektrosmieci.warszawa.pl/. U nich est tez opcja, ze firma odbierze elektrośmieci.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2016, 11:38

My zastanawialiśmy się nad lodówką side to side . Bardzo fajnie to wyglądało w sklepie. Nie kupiliśmy bo jednak na 3 osoby ma to mały sens ( spokojnie wystarcza nam zwykła jednodrzwiowa lodówka). Wybraliśmy lodówkę Candy z uwagi na kilka rzeczy. Nie była droga, poza tym mieliśmy już kilka sprzętów Candy i w porównaniu do innych marek mają bardzo niską awaryjność. Mamy ten model w kolorze inox
http://www.candy.pl/pl/produkty/przechowywani e-zywnosci/chlodziarkko-zamrazarki/-/catalog/1532643/ckcs618 6ixv-1

Na szczęście palce nie odbijają sie na nim tak mocno.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2017, 14:07

Lodówki Side by side są genialne a jak mają kostkarkę to już zupełnie odjazdowe. Ja mam taką w domu. Dokładnie jest to model Kernau z systemem no frost, klasą A+. Wygląda tak https://www.kernau.com/produkt/kfrm-18191-nf- ex.html. jej pojemność zadziwia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2017, 13:15

Teraz bardzo ciekawa propozycją będzie nowy model lodówki Lg Knock Knock, na pewno wiecie o jaką mi chodzi, przyznam, że robi wrażenie, cenowo pewnie też jest dosyć droga.

Efajne24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2017, 20:59

U mnie lodówka się sprawdza natomiast niestety rysowała się od zewnątrz. Myśleliśmy jak temu zapobiec bo niby nic a jednak się niszczy i znaleźliśmy fajny pomysł a mianowicie matę magnetyczna na lodówkę https://stikero.pl/product-pol-3570-Mata-magn etyczna-inox-Szczotkowane-aluminium-907.html Cena jest naprawdę spoko bo nie kosztuje wiele a chroni i przede wszystkim ładnie wygląda, co było dla nas ważne. Szczególnie dla mnie bo jestem kobietą, która zwraca uwagę na szczegóły.

Ten post był edytowany przez patrycja335 dnia: 12 października 2017, 21:59
Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2017, 19:05

też wybieramy teraz lodówkę, ale np. transport biorę od zewnętrznej firmy Wiki z Wawy, ze sklepu transport wyszedł drożej, co jest bez sensu, a już mamy kilka modeli, na które pewnie się zdecydujemy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 72 Grupa: Sprzęt AGD... Wilgoć, resztki detergentów i osady z wody potrafią skutecznie obniżyć efektywność prania. Ja się niedawno dowiedziałam, ze czyszczenie bebna pralka pozwala po...
  • jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 157 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19569 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 141

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >