Mam pompę zatapialną kupowaną przez serwis swatt.pl i sprawdza się bez zarzutu. Fajnie mi tutaj doradzili przy zakupie. Nikt mi nie proponował najdroższego urządzenia jakie mają tylko normalnie ze mną facet rozmawiał, dopytał dokładnie o sytuację, do czego będzie używana i tak dalej i pod tym kątem dobrał model. Także jeśli chodzi o obsługę to naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony.
Gość: dyziek654 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pan7kracy praktykant |
Duży wybór pomp różnego rodzaju ma hurtownia Swatt – swatt.pl. Ja bym ich polecał bo mają bardzo indywidualne podejście do klienta firmowego. Jeśli ktoś ma średnią czy większą firmę instalatorską to można tutaj sensownie zaoszczędzić przy większych zamówieniach, plus też dochodzą zyski z systemu lojalnościowego dość dobre. Co do samych pomp to głównie biorę cyrkulacyjne Wita. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: emil6984 praktykant |
Hurtownia Swatt powinna mieć takie pompy. Kiedyś robiłem u nich trochę zamówień na pompy hydroforowe jak akurat kładłem takie instalacje. Teraz mi się profil firmy zmienił i już takich pomp nie potrzebuję, ale zamawiam u nich dalej z tymże różnego typu przyłącza wod-kan. Mają elastyczne podejście dla instalatorów, można dopasować sobie spłatę ratalną chociażby i rzeczywiście okazyjnie to u nich wychodzi. Raz korzystałem i było okej. |
| |
Gość: franek875 praktykant |
Hurtownia Swatt powinna mieć takie pompy. Kiedyś robiłem u nich trochę zamówień na pompy hydroforowe jak akurat kładłem takie instalacje. Teraz mi się profil firmy zmienił i już takich pomp nie potrzebuję, ale zamawiam u nich dalej z tymże różnego typu przyłącza wod-kan. Mają elastyczne podejście dla instalatorów, można dopasować sobie spłatę ratalną chociażby i rzeczywiście okazyjnie to u nich wychodzi. Raz korzystałem i było okej. |
| |
offline misiek82 doświadczony
|
Pompa zatapialna to jest super sprawa. Świetna na
przykład, gdy zdarzają się podtopienia piwnicy. |
| |
Reklamy Google | |
offline Studniarz.waw.pl inżynier
|
|
| |
offline Maleńka inżynier
|
Ja mam pompę od http://www.emet-impex.com.pl/ i jestem z niej bardzo zadowolony. Co prawda model jest już stary ale nadal służy bezawaryjnie. To polska firma bez problemu z serwisem. Więc zobacz na ich stronie numer do przedstawiciela w swoim regionie i się umów na spotkanie na pewno doradzi. |
| |
offline Studniarz.waw.pl inżynier
|
|
| |
Gość: zamoz praktykant |
Jest teraz wiele ciekawych ofert na rynku. Warto jednak zajrzeć sobie tutaj http://doborpompy.pl/pompy-glebinowe-wilo-sub / . Jest tam bowiem wiele ciekawych artykułów, które mogą okazać się bardzo pomocne przy wyborze odpowiedniej pompy. |
| |
offline Hydro-met.net inżynier
|
|
|