jaki system nawadniający wybrać?

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

1 czerwca 2009, 12:25

Zgadzam sie: good 0 bad

cześć,
proszę was o poradę dotyczącą wyboru systemu nawadniającego do ogrodu. Mam bardzo duży ogród około hektar powierzchni. zasiana trawa i posadzone krzewy ozdobne. chciałabym tam zainstalować właśnie coś do nawadniania, żeby przy upałach i suszy, trawa i krzewy nie uschły. poradźcie mi jakie to nawadnianie wybrać i ile ono mniej więcej kosztuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2009, 12:37

tutaj trochę znalazłam na ten temat: http://www.nawadnianie-ogrodow.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2014, 19:21

A może ktoś kojarzy tą firmę - http://nts.tanake.com.pl/? Ostatnio natknęłam się na nich gdzieś w internecie. Zainteresowana byłabym nawodnieniem ogrodu i szklarni. Macie może jakieś doświadczenie z produktami tej firmy?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2014, 21:08

zamawiałem od nich cały system nawadniający parę miesięcy temu, do ogrodu, rabatek itd. nic specjalistycznego, zwykły ogród przy domu. system instalowali mi specjaliści, a działa solidnie, żadnych awarii, zresztą mówili, że porządny kupiłem.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2014, 22:16

ja też jestem zadowolony z ich produktów, system montowałem sam, działa bez zarzutu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2014, 22:00

kolega ostatnio zakładał nawadnianie i polecili mu tą firmę znajomi ogrodnicy, więc chyba wiedzą, co mówią. na razie wszystko u niego działa bez problemu, a i na forach opinie mają niezłe za swoje produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2015, 12:50

Mój ogrodnik na szczęście podziałał kompleksowo, udało mi sie znalezc firme, ktora w swojej ofercie ma rozne uslugi ogrodnicze.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 20:45

Tanake słynie z dobrych systemów nawadniających, sami mamy taki na działce i chwalimy sobie, działa juz 2 rok bez komplikacji https://nts.tanake.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2017, 08:39

Wszystko na dobrą sprawę zależy od tego jaki budżet posiadamy na ten cel, natomiast ja mogę z doświadczenia polecić także standardowy system nawadniania za pomocą wody deszczówki z beczek, znakomicie sprawdza się podczas upałów.

www.Symbiom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2017, 13:24

Jeżeli masz wątpliwości co do wyboru takiego systemu to warto skorzystać z usług jakiejś firmy ogrodniczej lub podpytać znajomego ogrodnika.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pilarka - jaki olej? Liczba postów: 65 Grupa: Pielęgnacja... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy Oiler - odbiór odpadów niebezpiecznych , która o...
  • Sensowny zbiornik na deszczówkę Liczba postów: 13 Grupa: Pielęgnacja... W obliczu coraz częstszych anomalii pogodowych miasta muszą dostosowywać swoją infrastrukturę do nowych wyzwań. W Szczecinie odbyło się ważne spotkanie dotycząc...
  • Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19530 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 242

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >