no faktycznie - brzmi to intrygująco, też chętnie sie dowiem. U mnie standardowe ale bardzo eleganckie zarazem drzwi PORTA zakupione w http://eko-win.pl/ bezproblemowe korzystanie.
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸
Gość: czotter454 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Drzwi historyczne to oryginalne drzwi montowane do starych
budowli. Mowa oczywiście najczęściej jest o budynkach
wpisanych do rejestru zabytków nad którymi pieczę trzyma
konserwator. |
| |
Reklamy Google | |
offline marcin511 majster
|
|
| |
offline KlamkiOutlet.pl majster
|
|
| |
Gość: miki56 praktykant |
Jeśli chodzi o drzwi zewnętrzne to ja mam Gerdę, model metalowy. Kupowałem w salonie Solo na Wielickiej w Krakowie (ich portal - www.grupasolo.pl). Ekspozycja jest ogromna, także zanim to obszedłem to trochę czasu minęło, ale mają fajne rozwiązanie z pokojem dziecięcym, więc przynajmniej dla maluchów było odpowiednie miejsce. |
| |
Reklamy Google | |
offline KlamkiOutlet.pl majster
|
|
| |
Gość: Gizm praktykant |
|
| |
offline theme fachowiec
|
Tylko fajnie byłoby abyś wspomniał o których drzwiach
Drutexowych piszesz. O drewnianych, PCV czy p.poż? A może
aluminiowe masz na myśli? |
| |
Gość: tolkin praktykant |
Niekoniecznie Theme. Drzwi drewniane przestają być czymś wyjątkowym. Oczywiście, są produkty z półki ponad 6 tys które są bardzo fajne. Obecnie drzwi stalowe od jakiegoś roku, może trochę więcej, weszły na półkę, na którą od dawna nie mogły się dostać. Takie produkty jak Termo Prestige, Optimum, są doskonałą alternatywą. A część ludzi która ma więcej gotówki inwestuje dodatkowo w naświetla, dostawki systemy biometryczne, kodowe i cena robi się wysoka (ekskluzywna), przy zachowaniu solidnej jakości. |
| |
offline HurtOkien.pl majster
|
|
|
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸