jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

30 czerwca 2016, 14:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Oczywiście zgadzam się, nie należy zawężać poszukiwań. Należy zapoznać się z ofertami na rynku, również z Waszą - HurtOkien.pl. Jednak w Waszym przypadku jest mało producentów drzwi zewnętrznych, ajk już wspomniałem w którymś wątku, brakuje z drewnianych np. Urzędowski, Porta, ze stalowych lidera Wikęd - a nawet Delta, czy Boryszew, oraz z aluminiowych np. Hormann. Trzeba poszukiwać, ale też trzeba mieć z czego szukać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2016, 11:36

Moim zdaniem większa kolekcję ładniejszych modeli drzwi ma Porta,w zależności oczywiście od naszego gustu,ale przemawia za nimi także fakt rozsądnej ceny,a to też ważny aspekt.

www.Zbydrew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2016, 17:09

Wybór wzoru to kwestia gustu. Moim zdaniem więcej nowoczesnych wzorów znajdziemy w drzwiach stalowych. Szczególnie takie drzwi wyglądają ładnie w kolorze antracyt. Moim zdaniem jest pasuje do większości nowoczesnych domów.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 09:29

A może jedne z naszych drzwi oraz nowych kolekcji przypadną Wam do gustu? Zresztą sami sprawdźcie na www.Vobri.com w razie pytań służymy swoją pomocą na forum.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2016, 22:18

JA polecam linię drzwi zewnętrznych Villa od http://urzedowski.pl/produkty/drzwi-zewnetrzn e/ - klasa sama w sobie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2016, 21:26

Użytkownik Gość: tolkin napisał: Wybór wzoru to kwestia gustu. Moim zdaniem więcej
nowoczesnych wzorów znajdziemy w drzwiach stalowych.
Szczególnie takie drzwi wyglądają ładnie w kolorze
antracyt. Moim zdaniem jest pasuje do większości
nowoczesnych domów.

Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie poza antracytem do nowoczesnych domów co raz częściej Klienci pytają o drzwi białe z ciekawymi dodatkami. Wcześniej dobierali srebrne/ tytanowe okucia, a teraz skłaniają się ku czarnym inoxom na ramkach przyszybowych i pochwytach.
Na 3 stronie zdjęcia Black Inox: http://wiked.pl/images/katalog/katalog_wiked_52str_czerwiec_ 2016.pdf
a na 42 stronie pochwyty. Widziałem, montowałem i jestem zachwycony wyglądem. Bałem się trochę, że wyjdzie kaszana przy tak dużym kontraście (biały-czarny) ale jest na prawdę dobrze!

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 13:20

porta ma fajne rozwiązanie: ościeżnice stalowe - ładnie się to komponuje w nowoczesnych wnętrzach i np białe drzwi wyglądają przy tym dość minimalistycznie - http://eko-win.pl/drzwi/porta/

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2016, 11:07

Użytkownik Gość: domieszowsy67 napisał: porta ma fajne rozwiązanie: ościeżnice stalowe - ładnie
się to komponuje w nowoczesnych wnętrzach i np białe
drzwi wyglądają przy tym dość minimalistycznie

Ościeżnice stalowe były fajnym i praktycznie jedynym produktem w drzwiach stalowych parę lat temu. Technologia drzwi stalowych rozwija się w dosyć szybkim tempie. Dosyć nie dawno Wikęd opracował ościeżnice Termo, które od zewnątrz i od wewnątrz są aluminiowe, a w środku kompozytowe, posiadają przegrody powietrzne. Poza walorami estetycznymi (wygląda na znacznie bardziej masywną i nowoczesną w porównaniu do stalowych), ma zalety wpływające na izolacyjność termiczną. Nie przemarzają i są cieplejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2016, 11:27

Ja mam porty i nie narzekam.
---> http://www.salonydrzwi.pl/show/osklepie/173
Bardzo dobre drzwi, w dodatku udało mi się zaoszczędzić bo, śmieszna sprawa znajomy polecił mi rabatybudowlane.pl- żebym tam popatrzył bo wrzucają kupony do różnych sklepów typu budowlanego. Najpierw go wyśmiałem bo nie wierzę w takie rzeczy ale cóż... Zaoszczędziłem 600 zł.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2016, 14:39

A jakie samozamykacze macie w drzwiach? http://www.klamki-drzwiowe.pl/ - tutaj trochę przeglądałem sobie, ale nie bardzo wiem na które się zdecydować. Jakie Wy macie?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 141

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >