jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

17 maja 2015, 00:03

Zgadzam sie: good 0 bad

A dlaczego tylko Gerda i Porta? A może drzwi wejściowe PCV firmy Vetrex? Ciekawa oferta na http://fixokna.pl/oferta/drzwi/. Polecam, warto zajrzeć. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2015, 10:38

Rafiki
Wycenić drzwi możesz tu:
http://wiked.pl/nowe-zamowienie
Wyceniasz drzwi stalowe w klasie Normal lub Premium.

Jeśli interesują Cię TermoPrestige to zajrzyj do katalogu. Cena jaka jest podana dotyczy kompletu, czyli skrzydło, ościeżnica, klamki, próg.
Możesz do tego dokupić kilka dodatkowych rzeczy tj. poszerzenia, dostawki, naświetla itd. Polecam podskoczyć do sprzedawcy i poprosić o wycenę oraz ewentualny rabat przy 2 sztukach. Powiem jedno - ja zamontowałem już kilka sztuk u Klientów i na prawdę są to rewelacyjne drzwi, które można uderzyły w wysoką półkę Hormanna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2015, 18:31

Jako nowość nie ma jej w wyceniarce. Dobra alternatywa też dla wspomianej Porty Ud1,2.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2015, 14:00

Ile trzeba zapłacić za takie drzwi?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2015, 23:10

Cena zależy od wzoru i wyposażenia dodatkowego. Z tego co pamiętam w Wikędzie w standardzie jest pełne wyposażenie włącznie z klamkami i wkładkami. Ceny coś od 2500.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2015, 23:14

2500 to nie są duże pieniądze. W katalogu są dodatkowe rzeczy katalog trzeba je doliczyć do ceny? Przykładem wzór 29 + dostawka + samozamykacz + wkładka i klamka klasa "c"

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2015, 09:30

W kwocie 2500zł masz kompletne drzwi (skrzydło + ościeżnica + klamka + wkładki + próg). Dodatkowo należy doliczyć dostawki, naświetla, samozamykacze i inne rzeczy ponad standard.
Oczywiście ceny podane są NETTO i należy doliczyć stosowyny VAT w wysokości 8 lub 23%.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2015, 13:49

Możesz zrobić wycenę drzwi i sam zobaczyć różnice w cenach i dodatkowe akcesoria: http://wiked.pl/nowe-zamowienie

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 16:45

zwolennikom obu firm moge podsunac sklep http://bel-pol.pl/offer/group/2/Drzwi . ja akurat bralem porte, ale wydaje mi sie ze obie charakteryzuja sie podobna klasa i renoma.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 19:20

Sam mam aktualnie porte montowałem u klientów garde i szczyrze mówiąc super różnicy nie ma choć zgadzam się ze porta jest bardziej wyciszona.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 886 Grupa: Montujemy o... Bot wyżej chyba nie wypowiada się w temacie... A wracając do postu, tyle że z innej strony! Jako dodatek do okna PCV, ale też drewnianego proponuje też dobrać o...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 515 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 379 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 468

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >