Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 19 20 21 22 23 ▸ ▸▸
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Elando.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Gość: łukasz 22 praktykant |
witam jeśli masz zamontowanie grzejniki Convector i słabo
grzeją to z pewnością ktoś źle je dobrał do
powierzchni pomieszczeń .Instalacje z tymi grzejnikami
powinna być bardzo wydajna i oszczędna przy innych
grzejnikach będziesz miał większe rachunki za ogrzewanie
. |
| |
offline bartekwr praktykant
|
Widziałem w internecie wiele kalkulatorów mocy grzejników do powierzchni jednak zawsze różniły się one wynikami i to czasami dosyć sporo - więc trudno im zaufać. Jak zadzwoniłem do sklepu z kaloryferami http://mat-dom.pl/grzejniki-azienkowe.html i podałem im swoje wymagania to mi wszystko ładnie powiedzieli. Dlatego jeśli ktoś szuka fachowej porady oraz jakiegoś estetycznego grzejnika to właśnie polecam. |
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
offline Alonka31 inżynier
|
My także nie korzystalismy z tych kalkulatorów, bo jak wiadomo robota na oko nigdy nie będzie odpowiednio zadawalająca. Grzejnik łazienkowy dekoracyjny dobieraliśmy ze znajomym, który świetnie się zna na sprawach sanitarnych. Wybór padł na Casteo Kermi. Duże odległości między rurkami ułatwiają wygodne zawieszanie ręczników. Łączy w sobie przede wszystkim estetyke na której mi zalezało, ale również dużą moc grzewczą. |
| |
|
My w sypialni mamy ścianę grzewczą, ponieważ jest całkiem spory metraż. Natomiast w łazience musiał być grzejnik dekoracyjny o dużej mocy grzejnej. Credo Half Kermi to juz nasz grzejnik, który znalzł się w łazience na parterze. Pasuje wręcz idealnie, a znajomi sa zachwyceni :) |
| |
offline Elando.pl inżynier
|
|
| |
|
|
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 19 20 21 22 23 ▸ ▸▸