jakie marki elektronarzędzi do firmy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

8 lipca 2019, 13:16

Zgadzam sie: good 0 bad

jakie marki elektronarzędzi do firmy polecacie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2019, 06:44

Wszystko zależy do czego tych narzędzi potrzebujesz. Może napisz konkretniej, to podpowiem. W międzyczasie mogę się podzielić opinią o moim nowym nabytku: nitownica advel 722 do nitów strukturalnych 4.8 - 9.6 mm zakupiona w sklepie http://norsteel.pl/ Istne cacko. Dobrze nam się na niej pracuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2019, 22:17

W firmie mam bardzo dużo sprzętu od AEG, mam duże zaufanie do tej marki. Robią neizawodny sprzęt, akumulatorwe urządzenia sprawdzają się przy nawert tęgich mrozach, nie czuć żadnych spadków mocy.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2019, 12:18

Stanley to dobra marka.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2019, 21:48

Ludzie, pomóżcie, trzeba kupić elektryczną piłę! Nic w tym nie rozumiem, ale podpiwiedzcie jaką kupić żebym sama mogła z nią pracować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2019, 18:58

Ja od lat używam w firmie elektronarzędzi aeg. Kiedyś to były narzędzia na kable, ale odkąd mają te baterie 18V, to nie chcę już żadnych kabli, tylko wszystko na akumulatory. Naprawdę pracuje się nimi wygodnie i co najważniejsze, silniki bezszczotkowe sprawiają, że będę mógł ich używać i używać bardzo długo.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 października 2019, 21:34

AEG już od lat używam i nie mam uwag, urządzenia szybko się zwracają, bo działam dłużej, nie tracę czasu w pracy na naprawy sprzętu i więcej zarabiam. Mają bardzo dobre urządzenia akumulatorowe, wydajne i mocne, brdzo często z nich korzystam.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2019, 16:24

co myślicie o ich akumulatorach pro?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2019, 19:55

pewnie że się opłaca, te akumulatory PRO od AEG są bardziej wytrzymałe, wydajne i też znoszą lepiej duże obciążenia. Wyznaję zasadę że lepiej kupic coś solidnego i mieć na dłużej niż się wściekać że znów sę coś popsuło.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2020, 08:30

Polecam ofertę firmy https://www.ndt24.pl/pl/mt-badania-magnetyczn o-proszkowe/lawy-magnetyczne widziałem, że ktoś szukał dobrej jakości ławy magnetyczne więc u nich warto zamówić. Cena idzie w parze z jakością.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki podział domu po rozwodzie? Liczba postów: 1085 Grupa: Trudne tema... A może uda Wam się jakoś porozumieć? Może nie wszystko jeszcze stracone? Nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu, bo może jeśli się postaracie to uda...
  • Domek na narzędzia Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego domku na narzędzia? Wiem, że nie należą do najtańszych, więc nie chcę wpakować bezsensownie kasy.
  • Biznes forum Liczba postów: 98 Grupa: Trudne tema... Współczesny biznes wymaga kreatywności i innowacyjnego podejścia. Na stronie https://www.planetaofert.pl/ znajdziesz artykuły dotyczące efektywnych strategii ma...
  • Czy czytasz książki lub poezję? Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Chociaż nie jestem wielkim fanem książek ani poezji, to jednak chciałbym polecić "Szepty niespokojne" Joanny Omylak https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacj e/sz...
  • Architekt remont mieszkania Liczba postów: 55 Grupa: Trudne tema... Czy taki architekt w swoim projekcie uwzględnia też konkretne produkty jakie będą wykorzystane? Meble, armaturę? jestem tego ciekawy, czy już ma się każdy wybór...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19443 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 105

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >