jakie ogrzewanie ?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 60 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

13 sierpnia 2015, 11:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam inne zdanie na ten temat,tym bardziej jeżeli są to starsze energochłonne budynki,gdzie funkcjonuje tradycyjny typ ogrzewania. W kwestii samego kotła także możemy doradzić tak aby był najbardziej wydany pod względem mocy.

www.Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2015, 21:42

Dyskusja toczy się wokół różnych sposobów ogrzewania, pozwolę sobie zatem dołączyć do niej, reprezentując markę Buderus. Chciałbym zwrócić uwagę Panów na rozwiązania dostępne w naszej ofercie. Znajdują się w niej zarówno pompy ciepła i kolektory, jak i różnego rodzaju kotły, między innymi gazowe oraz na paliwa stałe. Zachęcam do zapoznania się z paletą produktów na naszej stronie internetowej http://www.buderus.pl/pro dukty/kategorie-produktow a także do zadawania pytań. Na wszystkie chętnie odpowiem.

Pozdrawiam,
Konsultant marki Buderus

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2015, 11:01

W kwestii kotłów to spokojnie można zerknąć także na Elando.pl właśnie tym się zajmujemy i doradzimy podczas wyboru,natomiast może napisz coś więcej o samych pompach ciepła,z jakimi kosztami należy się liczyć?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2015, 13:37

My od dluzszego czasu korzystamy z kotłow od www.kolton.pl. To naprawdę swietne rozwiazanie co do ogrzwania mieszkania. Maja szeroki wybor więc fachowcy dobiora Ci cos odpowiedniego. Maja tez kotły na ekogroszek, bo widzialem ze nad tym tez się zastanawiasz, więc mysle ze pomysl nad uslugami od nich. Pozdrawiam

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:08
Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2015, 15:24

Odkąd mam w domu ogrzewanie gazowe to nie zamieniłbym go juz na nic innego, naprawdę. Szybko się nagrzewają kaloryfery, a dodatkowym plusem jest to, ze ta sama instalacja jest podłączona do kuchenki gazowej.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:08
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2015, 15:41

jeżei ktoś zastanawia się nad opcją pompa ciepła + fotowoltaika, to polecam pochylić się nad dofinansowaniem - http://vikersonn.eu/pompy-ciepla-13.html

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2015, 07:42

Super, że dodałeś ta informację. Chętnie poczytam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2015, 11:49

Minęło już trochę czasu,wiec jeżeli zaglądasz na forum,to koniecznie napisz na jaki typ,rodzaj ogrzewania się zdecydowaliście. będziemy czekać na Twoją odpowiedzi oczywiście służymy radą,pomocą:0

www.Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2015, 22:14

Jeżeli chodzi o system grzejników to ja postawiłem Na Kermi therm X2 Plan-V z płaską obudową. Grzeją na prawdę dobrze i wydaje mi się, że jakieś większe oszczędności uda mi sie utrzymać w kieszeni po tym sezonie grzewczym. Gdyby było to te 10% byłoby super :) Na pewno dużą zaletą przy zakupie było wstępnie nastawiony zestaw zaworów, który zwalnił nas z kosztownego i niełatwego wyrównania hydraulicznego na budowie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2015, 11:26

Ja także jestem ciekaw na co zdecydował się autor,szkoda że temat póki co trochę ucichł. Polecam także zajrzeć na www.PieceMans.pl gdzie pomożemy dopasować odpowiedni kocioł.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 60 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki piec kupić? Liczba postów: 194 Grupa: Robimy inst... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.kominkideluxe.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Kominki Deluxe, która jest producentem najróżniejsz...
  • Zbiornik na paliwo Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Chcesz zadbać o jakość paliwa i ochronić swoją maszynę przed zanieczyszczeniami? Sprawdź filtr paliwa SWIMER! Dzięki wysokiej przepustowości 100l/min idealnie s...
  • Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
  • Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
  • gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 311

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >