jakie ogrzewanie ?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 60 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  43 44 45 46 47  ▸  ▸▸

23 grudnia 2017, 20:34

Zgadzam sie: good 0 bad

pellet dobre rozwiązanie tylko trzeba mieć dobrej jakości ten pellet. Znajomi kilka worków pelletu spalili zanim trafili na dobrej kaloryczności i jakości. Teraz z epellety.pl zamawiają z dostawą do domu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 grudnia 2017, 15:50

Polecam postawić na ekologiczne rozwiązania, jak piece co na pellet firmy www.ekogren.pl Mają gwarancję i firma profesjonalnie podchodzi do klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 grudnia 2017, 21:19

pompa ciepła to ekologiczne rozwiązanie. W Polsce jeszcze nie jest popularnym rozwiązaniem ale z biegiem czasu będzie coraz mocniej rozpowszechnione.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2017, 23:34

Jeśli ktoś planuje wybrać systemy kominowe to proponuje postawić na najbardziej sprawdzonego producenta Schiedel. To gwarancja jakości i najwyższego stopnia funkcjonalności i bezpieczeństwa w odprowadzaniu spalin.To dla mnie synonim jakości i niezawodności

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2017, 13:03

Pompa to droga, taniej wychodzi pellet. Przy zasypowym kotle zasypuje się go raz na dwa-trzy dni . Pełny luz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2018, 20:15

Teraz sporo ludzi decyduje się na ogrzewanie olejem opałowym. Nie dziwne to jest bo olej jest bezpieczny, tani i ekologiczny. Dobry olej oferuje firma Pader http://pader.pl/oleje.html . Olej posiada dobrane składniki, dzięki którym spalanie jest ekonomiczne i zapewnia prawidłowe działanie olejowych systemów grzewczych.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2018, 14:10

przed wyborem takiego czy innego opału warto wcześniej sprawdzić ceny w portalu zakupowym gielda-paliw.com Oferty od wielu dostawców dają realne obraz przyszłych kosztów

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2018, 21:10

Jak ktoś nie ma gotówki na całośc może kupować węgiel workowany . My tak przez jakiś czas kupowaliśmy i nie straciliśmy na tym a w domu było ciepło.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2018, 12:02

U mnie wybór padł na uniwersalny kocioł Fokus Uni 3 z oferty https://fokus-kotly.pl . Pozwala nam on na całkowite ogrzanie domostwa, co w szczególności jest potrzebne przy ostatnich, bardzo niskich temperaturach. Jest zasilany drewnem w związku z czym koszta spalania wychodzą atrakcyjne cenowo!

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2018, 23:03

Mi ostatnio viessmann doradzał w temacie ogrzewania domu. Zalezało mi na tym żeby było skutecznie i ekonomicznie. Doradzony przez nich kocioł grzewczy dobrze mi się sprawdza, wiec moze tam zasiegnij fachowej informacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 60 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  43 44 45 46 47  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ekogroszek nierosyjski Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Warto zwrócić uwagę na ofertę ekogroszku hurtowego od firmy Rastar https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-ekogroszku w Chorzowie. Ekogroszek workowany wyróż...
  • Ogrzewanie w domu Liczba postów: 364 Grupa: Robimy inst... Każdy z nas marzy o odpowiednio ogrzanym domu w okresie jesienno-zimowym. Gwarancją idealnej inwestycji jest dobrze wykonany projekt ogrzewania i dobór parametr...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
  • ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 553

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >