jakie ogrzewanie ?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 60 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  49 50 51 52 53  ▸  ▸▸

13 marca 2019, 12:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto też pomyśleć o ogrzewaniu solarnym, słonecznym. Możemy w tym pomóc, gdyż od lat się zajmujemy tą technologią i mamy niezbędne doświadczenie w tej kwestii, zobaczcie na Solar-tech.pl

Ten post był edytowany przez Solar-tech.pl dnia: 13 marca 2019, 18:47
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2019, 13:58

Poza wyborem ogrzewania ważne jest też paliwo, które wykorzystamy do wytworzenia ciepła. Ja zdecydowałem się na ogrzewanie węglem a dokładnie to ekogroszkiem. Opał kupuję od firmy www.weglosmyk.pl, która dostarcza wysokokaloryczny węgiel w niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2019, 16:42

My korzystamy z ogrzewania poprzez pompy ciepła. Takie rozwiązanie cieszy się ostatnimi czasy bardzo dużym zainteresowaniem, a co najważniejsze jest niezmiernie skuteczne. Dzięki https://www.pitern.pl/ zakupiliśmy znakomite pompy ciepła, które są niezmiernie ekologiczne i przyjazne dla środowiska. I ogrzewają bardzo solidnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2019, 15:03

Nasza instalacja grzewcza została zainstalowana przez www.rkinstal.eu Sprawuje się znakomicie i na powierzchnię naszego domu wystarcza w zupełności.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2019, 22:17

Użytkownik Gość: hdss napisał: My korzystamy z ogrzewania poprzez pompy ciepła. Takie
rozwiązanie cieszy się ostatnimi czasy bardzo dużym
zainteresowaniem,....

a jaką dokładnie pompę kupiliście?? Jaki to był koszt zakupu i teraz eksploatacji?? Ile metrów do ogrzania??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2019, 12:20

W dzisiejszych czasach najlepszym wyborem są ogrzewania na podczerwień z wykorzystaniem fotowoltaiki. Ogrzewanie węglem, to średniowiecze. Dzięki tym, którzy palą śmieci i najgorszej jakości węgiel, umiera w Polsce rocznie 45 tys. osób!
Ludzie inteligentni stawiają na ekologiczne rozwiązania!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2019, 15:03

No ja palę węglem, w tym roku pierwszy raz zamawiałem go od Sobianka i było warto. Jest dożo bardziej kaloryczny niż u konkurencji, mają go prosto z kopalni, certyfikowany. Nie zostawia wiele popiołu, już od teraz tylko u nich będę brał.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2019, 17:19

Musieliśmy skorzystać z profesjonalnego montażu instalacji grzewczej. Zadanie te powierzyliśmy fachowcom z www.rkinstal.eu - spisali się na medal. W pełni cenię ich za profesjonalizm!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2019, 13:49

Trafionym wyborem okazało się dobranie kotła ekologicznego, zaproponowanego przez http://www.gizex.com.pl/ . Ogrzewamy pelletem, co jest w pełni przyjazne dla środowiska. Właśnie na takim efekcie nam zależało w dodatku jest ciepło tak jak być powinno.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2019, 21:05

jak szukasz dobrego , ekologicznego ogrzewania polecam kupić kocioł na pellet. Rewelacyjne koły ma w ofercie Witkowski, mamy od nich kocioł Toret Pellet z obrotowym palnikiem Kipi. To był bardzo dobry wybór

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 60 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  49 50 51 52 53  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ekogroszek nierosyjski Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Warto zwrócić uwagę na ofertę ekogroszku hurtowego od firmy Rastar https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-ekogroszku w Chorzowie. Ekogroszek workowany wyróż...
  • Ogrzewanie w domu Liczba postów: 364 Grupa: Robimy inst... Każdy z nas marzy o odpowiednio ogrzanym domu w okresie jesienno-zimowym. Gwarancją idealnej inwestycji jest dobrze wykonany projekt ogrzewania i dobór parametr...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
  • ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 401

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >