Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸
Gość: johny78 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: many44 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: onmale praktykant |
warto się zastanowić nad kupnem aluminiowych okien, moim zdaniem one wyglądają najlepiej, ja sobie takie zamówiłem w http://www.alumex.pl/ w Warszawie i jestem z nich zadowolony |
| |
offline Winghouce majster
|
|
| |
Gość: ksenom praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline mondir doświadczony
|
|
| |
offline Sarge fachowiec
|
Sama rama to często tylko aspekt wizualny bardziej ważne jest to jaką szybę wstawisz w te ramę. Poczytajcie troszkę jest w Polsce kilka dobrych firm przykład firma Budvar w Częstochowie mają przedstawicielstwo na Mirowskiej 14 można podejść zapytać jak nie ten region wejdźcie na ich stronę i sprawdźcie gdzie jeszcze działają. Tam będzie najlepsza porada, a na forum każdy wyraża swoje zdanie. |
| |
Gość: henryk78 praktykant |
Najlepiej wybierać okna dobrej jakości. W przeciwnym wypadku będą to pieniądze wyrzucone w błoto. Jestem zwolennikiem okien drewnianych, dlatego też uważam, że każdy, kto poszukuje solidnych okien powinien zajrzeć tutaj - okna drewniane opole. Warto podkreślić, że firma ok. 40% produkcji eksportuje do stałych odbiorców w Niemczech, Austrii, Szwajcarii, Francji i Holandii, a to coś znaczy. |
| |
offline ignacy1975 praktykant
|
Zdecydowałem się na okna plastikowe. Ja akurat wybrałem włoską firmę - finestre in pvc i jestem bardzo zadowolony. |
Ten post był edytowany przez ignacy1975 dnia: 20 kwietnia 2016, 11:18 | |
| |
offline HurtOkien.pl majster
|
|
|
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸