Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: zuqowski praktykant |
przy wyborze płytek (w ogóle jej wystroju) do łazienki
poleciłbym projektanta wnetrz. tanszym rozwiazaniem jest
poprostu wybór z katalogu jakich pełno w sklepach. moi
klienci bardzo czesto z niego korzystają. musisz pamietac
tez o zasadniczej sprawie. rozmiar plytek zalezy od wymiarow
pomieszczenia (w tym wypadku łazienki) wieksza łazienka-
lepiej pasują większe płytki, do których warto dodać
jakąś malutką mozaikę, np na zabudowę wanny, brodzika.
nadaje to uroku pomieszczeniu. wybór jest ciężki na
dzisiejszym rynku ale nie warto oszczędzać aż nadto.
najtańsze płytki mają wiele wad. po wytrzymałość
materiału na wymiarach kończąc. np tańszy towar tej
samej serii, płytka ma np 45x120, druga zaś 45x120,1. przy
małej fudze, która oczywiście daje najleprzy efekt
(polecam krzyżyki 1mm ale to juz sprawa indiwidualna)nie da
sie ich dobrze ułożyć(kalibracja). do uzyskania takich
informacji służy tabela z boku opakowania towaru. |
| |
Reklamy Google | |
offline stragenau praktykant
|
najlepsze są w kwiatuszki :))) |
| |
Gość: krakuska praktykant |
najlepiej iść do jakiegoś większego salonu czy sklepu wielkopowierzchniowego i wybrać to, co Ci się podoba. Ja też nie miałam pojęcia co wybrać, jak się za to zabrać, a mąż nie za bardzo się kwapił do pomocy (na szczęście zapłacił!). Z racji tego że mieszkam w Krakowie poszłam do Max-Fliza, u nas to popularna firma i od tak zwanego kopa wybrałam. Wiem, ze mają gdzieś jeszcze swój sklep. Musisz tylko poszukać ich w internecie. |
| |
offline dobryremont majster
|
Wygląd i kolor płytek to jedna sprawa można powiedzieć
indywidualna dla każdego z nas, natomiast parametry i
jakość to druga. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 października 2015, 15:36 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: marcin121 praktykant |
Witamy wszystkich serdecznie, osoby które szukają płytek
ceramicznych, gresowych, ściennych, podłogowych zachęcam
do odwiedzenia strony internetowej www.twojaplytka.pl.
Znajdą tam Państwo interesujące płytki ceramiczne,
fachową poradę, możliwość negocjacji ceny, odpowiednie
rabaty. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 października 2015, 15:41 | |
| |
Gość: krakuska praktykant |
|
| |
offline robertb fachowiec
|
Jedyna porada moim zdaniem w tej kwestii - poczytaj o kalibracji. Reszta jest mniej ważna. Najpiękniejsza okładzina nie wybroni swym wyglądem różnic na wymiarach płytki. Glazurnik będzie klął i zrobi, ale nikt nie jest cudotwórcą jak materiał się do niczego nie nadaje... |
| |
offline dommin doświadczony
|
to wszystko to jest rzecz gustu..jeden woli różowe płytki, inny zielone, także ciężko doradzić coś konkretnego, faktycznie wydaje mi się, że najlepszym pomysłem byłoby przejście się do jakiegoś większego salonu, albo nawet poszperanie w Internecie, żeby poszukać jakichś inspiracji |
| |
offline panstarosta majster
|
Do łazienki pewnie jakieś jasne - zielone niebieskie białe te zawsze u mnie dominowały w łazience. Ale teraz coraz bardziej skłaniam się do urządzenia całej łazienki na czarno-czerwono z białymi elementami. Widziałem pewien projekt i bardzo mi się spodobał. Teraz własnie w tym kierunku chcę iść. |
|
jakie płytki do łazienki?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)