jakie płytki do łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

27 grudnia 2015, 18:23

Zgadzam sie: good 0 bad

A o co i o które dokładnie pytasz. Jeśli chodzi o wygląd to brat ma w łazience od 2 lat i jest ok. Teraz projektując łazienkę chciałabym wykorzystać płytki strukturalne. Właśnie jestem po przeglądaniu kilkudziesięciu projektów mojego znajomego i super to wygląda. I tak jak kolega wyżej napisał duże płytki plus dekory w strukturze. Bomba! A właśnie, na rynku nie jest aż tak dużo płytek wielkoformatowych. ;/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2015, 19:57

Płytki wielkoformatowe jak dla mnie wyrózniają sie świetną stylistyką i wszystko wygląda o wiele lepiej niż "miliony" tych malutkich ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 stycznia 2016, 16:36

A zaglądaliście już na Victori.pl ? Bo jeżeli nie to teraz jest najlepsza ku temu okazji,gdzie w styczniu znajdziecie u nas wiele ciekawych promocji oraz rabatów na wybrane płytki,akcesoria do łazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 19:26

Widzę, że styczeń to taki miesiąc wyprzedażowy bo co drugi producent robi wyprzedaż swych kolekcji i w sklepach internetowych i stacjonarnych też promocje.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 08:41

Na jednej ścianie, albo części zamiast płytek można zastosować płyty z kamienia naturalnego. Uzyskacie oryginalny efekt bo kamień ma nietuzinkową kolorystykę :) Reszta w pasujących płytkach i łazienka od razu nabiera innego wyglądu :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2016, 21:00

Kamień albo beton architektoniczny również pieknie będzie się prezentował :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2016, 14:15

ja wszystkie akcesoria do lazienki kupowalem od www.invena.pl - podobaja mi sie, bo sa minimalistyczne, a jednoczesnie przykuwaja wzrok :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2016, 12:17

Drewnopodobne też są bardzo modne :)
http://viverto.pl/plytki_drewnopodobne,136,0.html
To dobre rozwiązanie, jeśli ktoś chce coś o klasycznym wyglądzie i trwałości zarazem

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2016, 09:35

Płytki drewnopodobne faktycznie są teraz bardzo popularne i moim zdaniem również ciekawie się prezentują,poprawiają styl i nadają klimatu w łazience,więc czemu nie spróbować :)

Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 14:02

Kolor najważniejszy jest. Na pewno czarne i zielone nie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 512

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >