jakie płytki do łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

26 kwietnia 2016, 09:59

Zgadzam sie: good 0 bad

W zasadzie racja,bo samych pomysłów na kolorystykę łazienki jak i wybór płytek- masz bardzo szeroki,najpierw należy określić swój gust i styl jaki chcesz w łazience. Co do samych płytek i generalnie wyposażenia łazienki,to wszystko znajdziesz na www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2016, 07:30

My wybraliśmy płytki Tubądzina. Konkretnie kolekcję All in White. Bardzo podobają nam się koncepcje jasnych łazienek. Mieszkamy w bloku, nasza łazienka jest niewielka tak więc jasne płytki o wiele lepiej prezentują się w niej niż ciemne....
Mamy te płytki
http://www.tubadzin.pl/collection/495

Ładnie to wszystko wygląda, mniej więcej tak jak na zdjęciu poniżej ( mam nieco zmodyfikowany projekt):

Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 13 maja 2016, 07:30
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2016, 13:48

Na Victori.pl znajdziecie kolekcje znanych producentów,polecam np najnowszą serię płytek z Opoczna,wysoka jakośći niższa cena. W razie pytań służymy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2016, 18:50

Opoczna ? Tam jest produkowana czy skład ?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2016, 16:02

A ja mam pytanie odnośnie wykonania tych płytek.
Czy zawsze stosujecie impregnat zarówno do płytek ściennych jak i podłogowych?
Czytałam w poradniku http://www.budujesz.pl/wiadomosc/impregnat-do -plytek-i-fug-co-wybrac-jak-go-stosowac/436/ , że warto jest kupić i zastosować odpowiedni impregnat. Ale podobno nie wszyscy w ten sposób zabezpieczają płytki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2016, 17:29

Użytkownik Isiek napisał: My wybraliśmy płytki Tubądzina. Konkretnie kolekcję All
in White. Bardzo podobają nam się koncepcje jasnych
łazienek. Mieszkamy w bloku, nasza łazienka jest niewielka
tak więc jasne płytki o wiele lepiej prezentują się w
niej niż ciemne....

Mamy te płytki

http://www.tubadzin.pl/collection/495

Ładnie to wszystko wygląda, mniej więcej tak jak na
zdjęciu poniżej ( mam nieco zmodyfikowany projekt):

Bardzo ładnie się prezentują te białe płytki. Struktura podkreśla i urozmaica wnętrze. Biel zgodnie z prognozami stale w modzie i chyba długo nie wyjdzie. Jednak to prostota w bieli jest bardzo elegancka. Jednak nie zawsze biel jest tak biała jakbyśmy sobie życzyli, i na to warto zwrócić uwagę. Jakby ktoś jeszcze szukał bieli w bieli ;) to zwróćcie uwagę na Opp! White.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 09:01

Tak samo na aukcjach często perełki w fajnych cenach sa

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2016, 17:21

Na jakich aukcjach? Alle? Nawet nie sprawdzałam, a może to niezły pomysł.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 07:29

Można też użyć jakiegoś drewna egzotycznego przy podłogówce.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2016, 12:01

Jak najbardziej,podobnie jak kamienia naturalnego,który znakomicie sprawdzi sie do wykończenia każdego wnętrza,pomieszczenia-w tym także łazienki. Co o tym sądzicie?

www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >