Do łazienki najlepiej jasny beż lub morski. To najbardziej jest przydatne np gdy się chce optycznie powiększyć łazienkę. Zapraszam na TĄ stronkę Bardzo duży wybór wielkości i kolorów :)
Gość: Misiaczek1412 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Rafaello majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Wojtek4 praktykant
|
Witaj, |
| |
offline ikaria doświadczony
|
Radzę wejść na stronę producentów i pooglądać kolekcje.Przeważnie ułożone są według przeznaczenia lub rozmiarów płytek.Znajdziesz też tam wiele aranżacji już gotowych.Programy do wizualizacji też są dobrą metodą,jeśli nie mamy dość wyobraźni.Jeśli chodzi o projektanta wnętrz jest to osoba,która zadba o wszystkie szczegóły.Jeśli kogoś stać to dlaczego nie?Zapewniam,że czasami jest warto poradzić się specjalisty.Tymbardziej,że są na bierząco z wszelkimi nowościami. |
| |
offline martag praktykant
|
Ja wybrałam takie www.ilazienki.pl/plytki_kwadro_carioca_alan,c _25 jasne i zielone i do tego listwa zefir. Miałam w planach coś niebieskiego ale ta zieleń mnie urzekła. Jeślim nie miałabym ograniczeń finansowych wybrałabym jakąś drobną mozaikę. Bardzo mi się to podoba ale niestety koszty są o wiele większe niż zwykłych płytek. |
| |
Reklamy Google | |
offline merlin praktykant
|
Ja nie lubie agresywnych kolorow. Lubie klasyczne lazienki lub np. w stylu retro. Mam taka lazienke wlasnie w tym klimacie dla gosci. Jestem najbardziej dumny z tego pomieszczenia. Wyglada najfajniej z calego domu. Ciemna brazowa armatura oczywiscie retro, do tego stonowane płytki ceramiczne Santa Caterina. |
Ten post był edytowany przez merlin dnia: 25 stycznia 2012, 04:01 | |
| |
offline Glazurniczka_Rotberg majster
|
[quote="Rafaello] Chwila, chwila... |
| |
Gość: Stan praktykant |
|
| |
Gość: weraw praktykant |
|
| |
offline Robert Gimb praktykant
|
zrób sobie łazienkę w granicie w kolorze Coast Green, wygląda niesamowicie, zresztą sam zobacz na stronie http://www.rogala.com.pl/plytki/granit. jak już inwestować to w coś porządnego i trwałego |
Ten post był edytowany przez Robert Gimb dnia: 1 czerwca 2012, 09:04 | |
|