jakie płytki do łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20 21 22  ▸  ▸▸

7 czerwca 2016, 13:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Proponuję taką troszeczkę inną jeszcze płytkę, a mianowicie szklano-kamienną np.
http://viverto.pl/mozaika_szklano-kamienna_a-mgl06-xx-020_30 x30_midas,18,20231.html
Zauważyłam, że są coraz częściej kupowane.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 13:16

Skoro mowa o dobrych i oryginalnych płytkach do urządzenia swojej łazienki,to polecam www.Vocco.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór,a my we wszystkim postaramy się pomóc,teraz latem przygotowaliśmy kilka ciekawych promocji oraz nowe kolekcje:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 21:42

Jeśli szukasz orygnalnej, nietuzinkowej płytki to powinnaś zwrócić uwagę na dwie nowe kolekcje: płytki Heksagon oraz miedziane płytki ze strukturą - Structural. A co do samych zakupów to też wart mieć na obserwacji sklepy producentów, bo zaczyna się sezon.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 11:32

Moim zdaniem w przypadku płytek,to podobnie jak z innymi dekoracjami czy ozdobami do domu- warto zacząć poszukiwania od sklepów online,gdzie wybór mamy największy,a teraz latem możemy natrafić na bardzo fajne,ciekawe promocje:)

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2016, 07:30

Wyvierająć płytki do łazienki warto zwrócić uwagę na ich kolor i połysk.. Matowe płytki będą wyglądąć brzydko i będą jeszcze szybciej się brudzić :) Firma to już Twoja indywidualna decyzja :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2020, 09:51

W Warszawie zdecydowanie mogę polecić Cristopol. Są okej. Towaru dużo, nie ma problemu z dostępnością. Ja akurat postwaiłem na jedną z koleckji tubądzin do łazienki, a płytki zagraniczne dałem do kuchni i salonu

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2020, 12:28

My mamy jasne, kupiliśmy w dobrej cenie. Układała nam firma ARTEX https://www.artex-uslugibudowlane.pl/oferta/u kladanie-plytek z Białegostoku. Wyszło super, ekipa pracowała szybko i skutecznie. Płytki są ułożone równo, jest poziom, skończyli w terminie, no i mają dobre ceny, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2020, 06:26

My właśnie przeglądamy kolekcje płytek na
http://www.tubadzin.pl/collection/471 i zastanawiamy się nad połączeniem szarych i białych płytek w łazience. Obecnie łazienka jest niebieska i nie mogę już na nią patrzeć. Remont planujemy na maj i powoli zaczynamy kupować wszystkie potrzebne rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2020, 07:15

No to może warto w takim razie sprawdzić jakieś nowoczesne propozycje ze wzorem struktury drewna.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2020, 11:13

Mi udało się znaleźć ciekawy sklep internetowy mianowicie https://wyposazenielazienek.pl/produkty/plytk i-lazienkowe mają sporo fajnych płytek łazienkowych w swojej ofercie jednak nie do końca wiem na które się zdecydować. Szukam ciągle inspiracji więc może lekko podpowiecie, podrzucicie jakiś pomysł? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20 21 22  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 218

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >