Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
Gość: Tony praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: HenrykKrzywy praktykant |
Przejrzyj sobie ofertę bloczków keramzytowych bo moim zdaniem to zdecydowanie lepszy pomysł niż pakować się w klasyczne żwirowe pustaki. Ja postawiłeem dom właśnie z takich bloczkow keramzytowych i nie zmianieniłbym ich na nic innego. Dobry materiał, odpowiednia cena, wszystko czego potrzebowałem to dostałem - podpytaj o konkretne ceny u www.keramzytsystem.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline mcgregor doświadczony
|
|
| |
Gość: hmeko praktykant |
Ja budowałem z cieigł właśnie z tej cegielni i to jest bardzo dobre rozwiązanie, bo materiały soą moim zdaniem bradzo dobrej klasy. Zerknijcie sobie na http://www.jarosty.pl/ |
| |
offline cezar17 praktykant
|
Ja chciałbym polecić poradzenie się specjalisty, na przykład Panów ze składu budowlanego elgrom pl. Wszyscy tutaj piszecie o swoich doświadczeniach, ale każdy z Was (albo przynajmniej większość) ma "na koncie" budowę tylko jednego domu. Specjalista w składzie budowlanym albo budowlaniec będzie miał znacznie większe doświadczenie, więc jego opinia na pewno, nie ujmując nikomu z Was, będzie bardziej dokładna, bo poparta wieloletnim stażem w branży budowlanej. Też jestem zdania, że lepiej nie oszczędzać na materiałach budowlanych (tak jak ze styropianem - grafitowy jest niewiele droższy od białego, a jakieś 20% lepiej izoluje). Ale z drugiej strony nie zawsze to co droższe, będzie się opłacać. Najlepiej poradzić się specjalisty. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: msad praktykant |
Jeśli chcesz postawić dom z dobrego materiału to nie ma się nad czym zastanawiać tylko kupować bloczki keramzytowe. Świetnie izolują termicznie i akustycznie budynek. Sprawdzone u siebie. Ciesze się, że zdecydowałem się właśnie na ten materiał. Znajomy mówił, że nie będę żałował i faktycznie, nie żałuję. Bloczki keramzytowe kupiłem u www.keramzytsystem.pl |
| |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
W polskich warunkach klimatycznych bardzo dobrze sprawdzają się rozwiązania ścian 2-warstwowych. Dobrej jakości materiał konstrukcyjny np. bloczki keramzytowe + warstwa izolacyjna np. styropian grafitowy Knauf Therm Expert Fasad. Taka konstrukcja zapewnia optymalne parametry izolacyjności a także stabilność konstrukcji np. brak jej przemarzania, kondensacji wilgoci itp. |
| |
Gość: budwlaniec222 praktykant |
Kreamzyt jest świetnym materiałem budowalnym. Sam zdecydowałem się na jego wykorzystanie w budowie swojego domu. Można go też dostać w dobrej cenie, wystarczy poszukać - moim zdaniem nie ma się co zastanawiac tylko kupować i budować. Możesz spojrzeć na ofertę od www.keramzytsystem.pl |
| |
offline gorgon.zola praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez gorgon.zola dnia: 24 listopada 2016, 19:02 | |
| |
Gość: ThomasHof praktykant |
|
|
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸