Według mnie szkło jest idealnym materałem dekoracyjnym, po prostu super. Mi się mega podobają takie realizacje: http://szklarzokuniew.pl/realizacje/ zastanawiam się nad wykonawcą właśnie i ten mi bardzo pasuje.
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
Gość: kokobono praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kowalskerj praktykant |
wedlug mnie marmurowe sa zdecydowanie najlepsze. nie dosc ze dobrze wygladaja, to nie trzeba sie martwic ze za pol roku cos sie z nimi stanie. ja mam swoje od marmur dulemba i jestem bardzo zadowolony i z firmy i ze mam te schody, sa w centrum mojego domu, w samym srodku i przykuwaja uwage kazdego. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Telecki8 praktykant |
Jakiś czas temu podczas budowy swojego domu, także zastanawiałem się nad wyborem odpowiednich schodów. W końcu zdecydowałem się na schody drewniane, ale pojawił się kolejny problem. Gdzie takie schody kupić. Cale szczęście natrafiłem na http://drewkor.pl/ z Lublina. Firma ta ma w ofercie schody z deski barlineckiej, która kupiłam. Montaż był ekspresowy. A schody wyglądają elegancko i urokliwie. |
| |
Gość: enej89 praktykant |
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Było już nie raz pokazane, ale uważam, że schody
ażurowe Prudlik, szczególnie te venge, na tle innych po
prostu wyglądają genialnie, są estetyczne, nowoczesne i
powinny zdobić pomieszczenie. Inna kwestia to ich
trwałość, jakość wykonania, ale to już musicie ocenić
samodzielnie. Najlepiej po prostu iść do kogoś, kto takie
posiada. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: MariuszSz praktykant |
Ja oklejałem betonowe schody drewnem - wysoka trwałość betonu plus ładny design drewna to IMO najlepsze połączenie. Drewno kleiłem pianoklejem, bo nie ma z nim tyle zabawy, co z klejami w worku, a jest równie skuteczny. No i fajne jest to, że nie trzeba bawić się w ekstremalne wyrównanie powierzchni, ponieważ pianoklej wnika w szczeliny. |
| |
Gość: PANMaciek praktykant |
|
| |
Gość: MariuszSz praktykant |
|
| |
offline fajo fachowiec
|
Nie podobają mi się schody betonowe. W wielu domach
jeszcze widzi się takie ale zwylke są to stare klocki z
lat 70-tych ( wtedy drewniane schody były o wiele