jakie akcesoria ogrodnicze?

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

1 września 2016, 09:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: miras2 napisał: Myśmy kupili wszystko - cały sprzęt potrzebny na działce
- w sklepie internetowym http://e-sklepikarze.pl,
zdecydowanie polecam, bo wybór jest naprawdę duży :)

Też tam kupowałem, ja akurat kosiarkę i jakieś drobne rzeczy do utrzymania porządku w ogrodzie - grabki itp. :) Bardzo fajny asortyment, no i w końcu wszystko w jednym miejscu!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2017, 23:56

Zdecydowanie najczesciej korzystam z avans.pl, bardzo lubię ten sklep za ich przejrzystą stronę internetową i za ceny jakie mają, różnych sprzętów. Podoba mi się że do mojego ogrodu mogę tam kupować akcesoria. Maja tak naprawdę wszystko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 maja 2017, 10:49

Ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez automatycznego podlewania: http://blumat.pl/ - bardzo jest to wygodne jeśli ktoś lubi mieć kwiaty, a nie ma na to czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2017, 06:29

Jest wiele ciekawych i wręcz niezbędnych akcesoriów i narzędzi ogrodniczych bez których nie można się obejść. Poza tymi standardowymi jak grabie, łopata, taczka, polecam też zainwestować w dobrą kosiarkę i nożyce do żywopłotu czy podcinania krzewów.

www.Symbiom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2017, 20:23

W pielęgnacji ogrodu przydadzą się akcesoria ogrodowe https://sklepdlaogrodu.pl/pl/akcesoria-ogrodn icze jeśli jeszcze ich nie macie, to koniecznie nadróbcie braki!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2017, 08:46

Tego typu narzędzi, akcesoriów ogrodniczych jest naprawdę wiele i mowa o tych, które faktycznie się nam przydadzą w praktyce. Podstawą są dobre nożyce, grabie i oczywiście kosiarka do trawy.

www.Symbiom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2017, 12:46

Na pewno jednym z podstawowych narzędzi w ogrodzie jest pilarka elektryczna . Dzięki niej możesz poprzycinać krzaczki, gałęzie drzew czy nawet pociąć drewno na opał.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2017, 00:25

ja staram sie kupowac akcesoria i narzedzia na biezaco - ostatnio zakupilem swietna kosiarke spalinowa. Swietnie sobie radzi na duzych powierzchniach, wiec moge szczerze polecic

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2017, 10:20

Zależy co masz w ogrodzie. Czy są drzewa, krzzewy? czy moze tylko trawa i kwiaty? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2017, 12:22

W ogrodzie na pewno musi być kosa spalinowa , kosiarka, podstawowe narzędzia do pielęgnacji a także system nawadniający

Ten post był edytowany przez mijenka dnia: 9 września 2017, 12:22
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
  • Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
  • Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >