offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Saszka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Gość: Baton praktykant |
Słyszałem i czytałem pozytywne opinie o firmie Stolpaw. To polski producent, co raczej dobrze świadczy o jakości z samego założenia :). Mam tylko pytanie do osób, które montowały drzwi zewnętrzne 1+ lat temu - o materiał, bo mam tu do wyboru drewno lub aluminium (tzn. od zewnątrz). Co polecicie? |
| |
Gość: Waldix praktykant |
Drewno po jakimś czasie może ulec zniszczeniu (przy nieodpowiedniej pielęgnacji) - dlatego bardziej wskazane są drzwi aluminiowe (lub inny metal). Ewentualnie - połączenie, tzn. na drewnianą ramę nałożona jest płyta aluminiowa. Sprawdź np. drzwi od Stolpaw, to dobra polska firma i nie powinni mieć wygórowanych cen. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Ziomek praktykant |
|
| |
offline pinki doświadczony
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
offline zygmnut doświadczony
|
|
|
jakie drzwi?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakiego producenta rolet polecacie Liczba postów: 6 Grupa: Montujemy o... Rolety rzymskie duo są idealnym rozwiązaniem do pomieszczeń, gdzie potrzebna jest zarówno ochrona przed słońcem, jak i zachowanie prywatności. Dzięki swojej pod...
- Montaż okien Liczba postów: 96 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Czy sa tutaj osoby, które zastanawiają się nad zapisaniem na kursy prawa jazdy? Na stronie https://osk-tempo.pl/d/ znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonaln...
- które okna wybrać Liczba postów: 143 Grupa: Montujemy o... W dzisiejszych czasach chyba najważniejszym aspektem przy wyborze okien jest energooszczędność. Dlatego my postawiliśmy na znakomicie izolowane okna Schuco Livi...
- Klamki Liczba postów: 31 Grupa: Montujemy o... Szukasz klamek idealnie dopasowanych do stylu Twojego wnętrza? Sprawdź https://klamki-drzwiowe.eu/ gdzie znajdziesz ogromny wybór klamek – od klasycznych po now...