Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 20 21 22 23 24 ▸ ▸▸
offline Elando.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Alonka31 inżynier
|
|
| |
offline michalwitt29 praktykant
|
|
| |
offline Smarttrans.net.pl majster
|
Ciężko stwierdzić czy jest to opłacalna opcja czy też wręcz przeciwnie, moim zdaniem grzejnik powinien przede wszystkim oddawać ja najwięcej ciepła i na tym skupmy się podczas jego wyboru. Druga sprawa to samo paliwo, to czym ogrzewamy dom też ma znaczenie, warto wybrać dobrego dostawcę ekogroszku jak Smarttrans.net.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Masz tutaj świetnej jakości grzejnik od Buderus http://www.instalo.com.pl/grzejnik-buderus-ty p-22-vk-profil-22-300-3000.html od razu dostawa gratis, 10 lat gwarancji i możesz załapać się na promocję. Co do ceny to tez przy większym zamówieniu masz jeszcze dodatkowe rabaty. |
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 4 lutego 2017, 18:26 | |
| |
Gość: JohnnieMut praktykant |
Choose payment method: Bank wire, WesternUnion, MoneyGram,
Google Wallet, Webmoney. |
| |
Gość: mirek88 praktykant |
Infrapanele najlepiej powiązać z systemem fotowoltaicznym w domu jednorodzinnym. Przy dobrym grzejniku elektrycznym można wygospodarować długoterminowe oszczędności na ogrzewaniu i to w ekologicznym formacie. Do tego infrapanel.pl nie generuje kosztów serwisowania. Grzejniki elektryczne z emiterem podczerwieni bierz od tego producenta, bo umieszcza je na zewnątrz, więc masz do czynienia z naturalnym podniesieniem wydajności ogrzewania. Producent ma też prawidłowe wyliczenia dotyczące eksploatacji paneli na podczerwień, a to w branży zdarza się niezwykle rzadko. |
| |
Gość: darek4551 praktykant |
Poszukaj przez stronę swatt.pl. Dobrze prowadzona i dobrze zaopatrzona hurtownia. Mniej więcej odkąd prowadzę usługi instalacyjne to właśnie u nich się zaopatruję. Dobre ceny za sprawdzonej jakości grzejniki, czy kotły. Można zrobić zakupy kompleksowe w jednym miejscu co też jest dla mnie bardzo wygodne. Dobre wsparcie serwisowe, nie ma problemu żeby się do nich dodzwonić w razie nagłej potrzeby. |
| |
Gość: ddaarroo praktykant |
Dobrej klasy systemy grzewcze sprzedaje Swatt przez swój serwis -swatt.pl. Odkąd z nimi współpracuję to jeszcze żadnych przestojów z dostawami mi nie robili. Ja bym ich polecał, mają bardzo urozmaicony wybór jeśli chodzi o kotły, ale też sporo klasowych grzejników z prostym, szybkim montażem. |
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 20 21 22 23 24 ▸ ▸▸