Jasne, nie znam dokładnie tej firmy, to tylko taka mysl, która przyszła mi pierwsza do głowy. Co nie zmienia faktu, ze warto zwracac uwagę na certyfikację energetyczną, ale też różne inne "znaczki" mówiące o jakości, które są bardzo wartościowe. (np. ehpa) lub też oznaczające jakieś dodatkowe funkcje/systemy
Stron: 60 ▾ ◂◂ ◂ 26 27 28 29 30 ▸ ▸▸
Gość: zofia_ praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Elando.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ptaszyński praktykant |
Ja mam u siebie w domu instalcję na gaz płynny. I jestem z niej bardzo zadowolony. Przede wszystkim jest czysto i nie trzeba pilnować non-stop czy nie wygasło. Ustawiam temperaturę i spokojnie sobie sidzę. W dzień jak mnie nie ma, to ogrzewanie jest przykręcone, a jak wracam to szybko się nagrzewa. To bardzo duża zaleta. |
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline karolinka_szminka majster
|
Ja boję się gazu, nawet jeśli taki informacje są zamieszczone, nawet jeśli firma Junkers ma certyfikacje. Gaz to gaz. Ja postawiłam w domu na piec na ekogroszek i jestem zadowolona. Rozpalam raz na kilka dni i wracając do domu mam już ciepło. |
| |
offline mazi1117 majster
|
|
| |
|
|
| |
offline zawadowski kierownik
|
Tradycyjne, ale chyba nie na węgiel? To technologia z XIX wieku. Teraz sa dużo nowocześniejsze i nietrujące środowiska technologie, np. fotowoltaika: http://ekosunkoszalin.pl/o-fotowoltaice/ |
| |
|
|
|
Stron: 60 ▾ ◂◂ ◂ 26 27 28 29 30 ▸ ▸▸