jakie ogrzewanie ?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 60 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  35 36 37 38 39  ▸  ▸▸

2 marca 2017, 08:02

Zgadzam sie: good 0 bad

ekogroszek jest spoko: wydajny i ekologiczny. Zerknij sobie na www.weglosmyk.pl/ - mają tam więcej na ten temat napisane, no i sprzedają wysokiej jakości ekogroszek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2017, 13:11

Tylko inteligentny inaczej może nazwać ogrzewanie węglem ekologicznym!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2017, 06:18

A jak z kupnem pieca centralnego ogrzewania na węgiel kamienny? Nadal jest to opcja godna uwagi? Zastanawiam się nad tym, bo niedługo czeka mnie wymiana i nie wiem na co mógłbym się zdecydować. Rozejrzałem się trochę w ofertach dostępnych na rynku i najbardziej interesowałby mnie ten model - http://kotlynalata.pl/oferta/kotly-calodobowe -typu-kw-gr/, ktoś może wspomóc radą?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2017, 14:57

Era piecy dobiega końca. Wkrótce tak zaostrzą normy, że większość piecy trafi tam, gdzie jest ich miejsce. Na złom.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2017, 10:12

Dużo sterowania sprzedaje hurtownia Swatt za niegłupie pieniądze. Mam na myśli firmę ze strony swatt.pl. Jakiś czas temu brałem od nich system zdalnego nadzoru i spisuje się bez zarzutu, dokładnie tak jak mi to tłumaczył człowiek z obsługi. Szybka dostawa, długa gwarancja na produkt, cały czas miałem feedback z hurtowni o stanie realizacji zamówienia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2017, 14:03

I co to za sterowanie sprzedaje ta hurtownia? Co znaczy niegłupie pieniądze?
Sądzę, że dolary albo euro, ba za głupie złotówki nic nie kupi...

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2017, 01:02

Ilość rozwiązań na rynku jest przeogromna, ale zdaję sobie sprawę z tego, że im większa oszczędność tym lepiej. Sam jestem posiadaczem ekologicznego kotła c.o, który udało mi się zakupić kilka miesięcy od http://www.kamen.com.pl/produkty/kotly-tradyc yjne/kamen-wg-premium/ to piec na węgiel kamienny, ale można spokojnie mieszać go z drewnem. Wydaje mi się, że to klasyczne rozwiązanie daje najwięcej korzyści zarówno pod względem cenowym jaki energetycznym.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2017, 22:36

Dobrej klasy systemy grzewcze sprzedaje Swatt przez swój serwis -swatt.pl. Odkąd z nimi współpracuję to jeszcze żadnych przestojów z dostawami mi nie robili. Ja bym ich polecał, mają bardzo urozmaicony wybór jeśli chodzi o kotły, ale też sporo klasowych grzejników z prostym, szybkim montażem.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2017, 09:35

A czy ktoś z was zastanawiał się nad takim rozwiązaniem jak oferuje http://pellux.pl/ czyli kotły peletowe ? Wydaje mi się że takie nowoczesne i ekologiczne rozwiązania to przyszłość, w kocu wszyscy musimy dbać o otocznie i środowisko ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2017, 21:13

Część do ogrzewania podłogowego ostatnio dość regularnie zamawiam przez hurtownię Swatt (ich serwis -swatt.pl). Miła i uczciwa obsługa, nie ma opowiadania cudów o parametrach konkretnych produktów. Rury, kształtki, rozdzielacze – wszystko można u nich dostać, także mam w jednym miejscu pełne zaopatrzenie – duża wygoda i też oszczędność czasu i pieniędzy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 60 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  35 36 37 38 39  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ekogroszek nierosyjski Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Warto zwrócić uwagę na ofertę ekogroszku hurtowego od firmy Rastar https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-ekogroszku w Chorzowie. Ekogroszek workowany wyróż...
  • Ogrzewanie w domu Liczba postów: 364 Grupa: Robimy inst... Każdy z nas marzy o odpowiednio ogrzanym domu w okresie jesienno-zimowym. Gwarancją idealnej inwestycji jest dobrze wykonany projekt ogrzewania i dobór parametr...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
  • ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 217

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >