jestem instalatorem kotłów, mam dosyć spore doświadczenie w tym temacie, i jak najbardziej mogę polecić kotły Ekowittu. jedna z nielicznych firm teraz produkujących porządne kotły. ten Optymal Komfort, bardzo dobry kocioł, ale bez podajnika, a to zawsze wygoda.
Stron: 60 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: radekdb praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Esten praktykant |
Co do kotłów, to ja osobiście polecam kotły defro pod względem czysto cenowym to dobry wybór. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Dafe praktykant |
Muszę się zgodzić z poprzednikiem kotły defro to świetny wybór. |
| |
offline roboczogodzina doświadczony
|
Ja jednak uważam, że jak już coś robić, to porządnie z najlepszymi. Sam się na tym kiepsko znam, ale firma Viessmann, to marka znana na całym świecie, więc z definicji musi być porządna. Ja zaufałem ich specom z ul.Krzywoustego we Wrocławiu i jestem bardzo zadowolony. Uważam, że lepiej nie mogłem wybrać. |
| |
offline o-tomek praktykant
|
obecnie najlepszym ogrzewaniem, jak dla mnie są pompy cieplne. nie ma nic tańszego i ekologiczniejszego niż te pompy. |
| |
Reklamy Google | |
offline WeraM praktykant
|
tak jak wyżej kolega napisał, tutaj najlepszym wyborem są pompy cieplne. Sam zamontowałem takie rok temu i jestem bardzo zadowolony więc polecam wszystkim. |
| |
offline o-tomek praktykant
|
dodatkowo jest to dobre dla osób, które lubią dbać o ekologię, ponieważ nie ma chyba bardziej ekologiczniejszej technologii :) |
| |
offline tomek133 majster
|
myślę że najwygodniejszym systemem ogrzewania jest gaz... ale wszystko zależy od ciebie, mogę ci polecić firmę która na pewno dobierze odpowiedni sposób na ogrzanie domu według parametrów domu. tutaj namiary |
| |
offline roboczogodzina doświadczony
|
|
| |
Gość: Ogrzewanie praktykant |
|
|
Stron: 60 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸